גם בטעמי אמ"ת או רק רגילים?ונראה שבפונטים הבאים יש תמיכה לפחות בחלק מהמשקלים:
גם בטעמי אמ"ת או רק רגילים?ונראה שבפונטים הבאים יש תמיכה לפחות בחלק מהמשקלים:
אכן, אך זה לא התאמה מדוייקת במקביל לניקוד.בדקתי בפונטים שאצלי, ונראה שבפונטים הבאים יש תמיכה לפחות בחלק מהמשקלים:
היצירה, הצורף, מסובין.
מה הכוונה?גם בטעמי אמ"ת או רק רגילים?
לספרי תהלים משלי ואיוב יש טעמים אחרים ומועדים לעשות צרות.מה הכוונה?
במק, ואני מתכוון לתצוגה של הפונטים.
כל הפונטים בתצוגה מוצגים לי כאריאל.
זמירות?
ליבי באיזה משקל? אצלי הם אפילו לא מופיעים...בגרסה מתואמת בינתיים קיים ליבי וצלותנא.
אני עכשיו עובד על השאר.
תצטרך לפנות ויסדרו לך את הענין
מצטרף, פניתי דרך האתר לפני כמה ימים ועדיין לא קיבלתי מענה.גם אני באותו עניין....
פונים דרך האתר?
הכוונה היתה שאין דרך אוטומטית.אגב, איתמר אמר בזום שזה כנראה לא יקרה. אז הנה יש לנו מחלוקת ראשונה בין @איתמר נתן ל- @בית אלף
פונים דרך האתר?
תתקשרו ויסדרו לכם את זה.מצטרף, פניתי דרך האתר לפני כמה ימים ועדיין לא קיבלתי מענה.
שמנו לב שהמספר הזה נחסם לקומה הכשרה.המספר: 033-769-086
@מהודר!שמנו לב שהמספר הזה נחסם לקומה הכשרה.
מישהו יודע איך פונים לועדת ''הרבנים'' שיפתחו את זה?
ליבי באיזה משקל? אצלי הטעמים אפילו לא מופיעים...
קל, רגיל ובולד.ליבי באיזה משקל? אצלי הם אפילו לא מופיעים...
אז אני לא מבין. היה נשמע מדבריך שכל הפונטים הרלוונטים יהיו מותאמים לטעמים בגרסתם הרגילה, האם כל אותן התאמות לא תהיינה באתר אלא בתשלום נפרד?קל, רגיל ובולד.
זה גרסה בפני עצמה בתשלום נפרד, זה לא מופיע באתר.
כרגע זה כך, לא לנצח.אז אני לא מבין. היה נשמע מדבריך שכל הפונטים הרלוונטים יהיו מותאמים לטעמים בגרסתם הרגילה, האם כל אותן התאמות לא תהיינה באתר אלא בתשלום נפרד?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: