ואני ביקשתי מהם פעם להזמין (ואמא שלי לקוחה קבועה שלהם) והיא אמרה שאין אופציה כזאתיבגלית אני יודעת שחברה שלי מידה 33 קונה בקביעות, זה מצריך הזמנה מיוחדת....
ואני ביקשתי מהם פעם להזמין (ואמא שלי לקוחה קבועה שלהם) והיא אמרה שאין אופציה כזאתיבגלית אני יודעת שחברה שלי מידה 33 קונה בקביעות, זה מצריך הזמנה מיוחדת....
מענייןואני ביקשתי מהם פעם להזמין (ואמא שלי לקוחה קבועה שלהם) והיא אמרה שאין אופציה כזאתי
ואני ביקשתי מהם פעם להזמין (ואמא שלי לקוחה קבועה שלהם) והיא אמרה שאין אופציה כזאתי
דיי באמת? אפשר להזמין בקנגרו כאלה מידות??גם 33-34.....
מזה גלית? איפה?בגלית אני יודעת שחברה שלי מידה 33 קונה בקביעות, זה מצריך הזמנה מיוחדת....
יש שם מידה 33??רק באלדו מנסיון אישי נעלים אופנתיות כולל עקבים
מאסוס ואלי אקספרס אל תזמיני לא שווה בכלל מגיע נעלים זוועה
בקנגדרו אני יודעת שניתן להזמין נידות מיוחדות, מתחת 35 לא יודעת עד איזו מידה.דיי באמת? אפשר להזמין בקנגרו כאלה מידות??
ומה המחירים שלהם??
מזה גלית? איפה?
יש שם מידה 33??
את יודעת מחירים?בקנגדרו אני יודעת שניתן להזמין נידות מיוחדות, מתחת 35 לא יודעת עד איזו מידה.
גלית בירושלים, יש ממול רב שפע חנות.
לא מידי זול...... כמו אלדו בערך....את יודעת מחירים?
לגלית יש אתר כלשהו??
יש בסנטר 1 חנות נעליים לא זוכרת את שמה, אבל הנעליים קטנות יחסית למידה. 36 כמו 35 ואפילו 34.
1936???.
יפות ליום חול יש לך בכל חנות נעלי ילדיםאני שאלתי לא רק על על עקבים, אלה גם על יפה נעל ליומיום.......
תודה מראש!!!
באיזה מידות זה?לדעתי מאד שווה לבדוק בנקסט.
כשאני מחפשת שם לביתי שהיא נערה צעירה, אני תמיד רואה שם גם נעלים במידות של ילדות אבל בסגנון מאד בוגר (בשביל הבת שלי, מדי בוגר).
למשל:
צפה בקובץ המצורף 768615
נערות צעירות.ב
באיזה מידות זה?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: