זה טלפון של משווקת של בירקשנטוק050-4161952
זה טלפון של משווקת של בירקשנטוק050-4161952
@9762 אולי, או מישהו אחר - יש לבירקנשטוק סוליה צבעונית כצבע הגפה וגם סוליה חומה, האם יש הבדל ביניהם? על פניו נראה שהחומה יותר דומה לטבע נאות על מעלותיו, האם אכן כך, יש מישהי?אין על בירקנשטוק למבינות.
זה שני סוגים בצבעוני הסוליה גומי מוקצף, והחומה היא שעם עולה יותר ונחשבת יותר, לי יש את החומה ואני מאוד מרוצה צריך להתרגל אליהם בערך שבועיים כדי שהסוליה תקבל את הצורה של הרגל ואח"כ א"א בלעדיהם@9762 אולי, או מישהו אחר - יש לבירקנשטוק סוליה צבעונית כצבע הגפה וגם סוליה חומה, האם יש הבדל ביניהם? על פניו נראה שהחומה יותר דומה לטבע נאות על מעלותיו, האם אכן כך, יש מישהי?
קרוקס
אמא שלי רק בירקנשטוק, חמותי רק איזי ספיריט, גיסתי רק טבע נאות ואני רק קרוקס.
עד שלא תנסי לא תדעי.
יש דגם מומלץ אצל קרוקס?קרוקס
https://originals.co.il/collections...nshtvq-kpkpy-nvkhvt-arizona-mtlyq-stvns-vyvlt ישנם עוד דגמים במבצע וכל השאר עם הנחת מע"מ יחסית זולאשמח
תודה
איפה את קונה?ממליצה על בירקנשטוק!!!
אני רק מזמינה מחו"ל ומשלמת בין 130 ל200 שח
מחדשת כשהן מתבלות קצת אחת לשלוש שנים בערך
תודה!!!!!!!!!!!
לא יודעת שמות של דגמים...יש דגם מומלץ אצל קרוקס?
ניסית בחנות את הדגם לייט רייד אבל זה ממש הציק לי באצבעות
זה מתרכך קצת בהמשך?
אשמח לשמוע מהמנוסים
זה הנעל. מישהו התנסה?לא יודעת שמות של דגמים...
אני עם אותו זוג לפחות 6 שנים, אני רוצה להתחדש אבל אין לי סבלנות להתרגל לחדש..
וזה תשובה למה ששאלת, זה בהחלט מתרכך בהמשך, אבל ההתחלה די כואבת...
אני, ממליצה בחום, קניתי בארץ לפני שנתיים וחורשת על זה,זה הנעל. מישהו התנסה?
צפה בקובץ המצורף 802530
גם לך זה היה קשה מידי באזור האצבעות בהתחלה?אני, ממליצה בחום, קניתי בארץ לפני שנתיים וחורשת על זה,
אחרי שהייתי קונה נעלי בית יקרות כל כמה חודשים.
אני הורסת נעליים שיטתית.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: