מיין שייך, נעלי גיל - חנויות שקיימות גם בבני ברק.אני גר בצפון הארץ,
אבל תפרטי גם על אזור ירושלים והמרכז.
לודמיר
מיין שייך, נעלי גיל - חנויות שקיימות גם בבני ברק.אני גר בצפון הארץ,
אבל תפרטי גם על אזור ירושלים והמרכז.
לבן שלי היה את הנעל הזו שנה שעברה, כשהיה בן 4, אחרי תקופה כל הנעל מקדימה השתפשפה.
מעניין!!!!!לבן שלי היה את הנעל הזו שנה שעברה, כשהיה בן 4, אחרי תקופה כל הנעל מקדימה השתפשפה.
גם הילדים שלי איתם עונה שניה נראה כמו חדשמהנסיון שלי רק נעלי מיטל מחזיקות לי 12 חודשים
אכן ,מהנסיון שלי רק נעלי מיטל מחזיקות לי 12 חודשים
מסכימה איתךנעלי GEOX לבנים מחזיקים ש-נ-ה שלמה!
מה המשקל של כאלא נעליים מהנסיון שלך?שנחשב עלות משלוח והאם שווה לו להזמין מחולאני קונה לילדים שלי בד"כ ניו בלאנס (לא עם בד מקדימה, הוא נקרע מהר) הן חזקות מאוד.
אפשר למצוא באתר של עודפים ניו בלאנס
גם נייק מצויינות, אבל יקר יותר
כאן יש קישורים לאתרים נוספים
התחילו עכשיו המבצעים בארה"ב, כך ששווה להזמין משם,
ולשלוח איתנו
בהצלחה
איפה יש פומה לילד בן שנה וחצי?פומה לילד בן 2.5 כבר הולך איתם כמעט שנה ונראות מעולה
נייק גם מאד חזקות
ועם כל זה זה תלוי בילד, בהליכה שלו וכו.
אז לא שווה להשקיע ולאכול את הלב..
אני קניתי בטופ שופ בכנפי נשרים בירושליםאיפה יש פומה לילד בן שנה וחצי?
את יודעת איפה יש בבני ברק, וכמה עולה נעלי פומה בערך?אני קניתי בטופ שופ בכנפי נשרים בירושלים
יש שם המוון חברות ודגמים
שווה להיכנס.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: