נעליים צעד ראשון- ממתי?

dafdefet

משתמש מקצוען
הבת שלי התחילה ללכת, נראה לי שהיא כבר יחסית יציבה.
מתי לקנות לה נעליים?

איל עיצובים

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עדיף כמה שיותר ללכת בלי נעלים. אני בילד חמישי קניתי נעלים קצת יותר מהר בשביל החצר אבל בבית הוא עדין הולך יחף והוא כבר הולך כמעט חודשים.

בטטה 1

משתמש רשום
לא צריך למהר, כשאת מרגישה צורך בנעליים כדי שתוכל להסתובב בחצר וברחוב קני לה. (יש ילדים שהנעלים - נעליים טובות כמובן - מייצבות להן את ההליכה, אבל בדר"כ, מומלץ ללכת הרבה בלי נעל). בכל אופן, זה לא מאד מאד משמעותי...
מה שכן צריך נעל טובה שמחזיקה היטב את הרגל ולא הייתי ממליצה על סנדל מאד פתוח, אלא נעל מאווררת או סנדל די סגור (מקדימה ומאחור).
ותהני מהצעדים הראשונים. זה פשוט מתוק!

שמואל גרינשטיין

יותר מעצב מגרפיקאי
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי DIP
צילום מקצועי
D I G I T A L
איזו שאלה מתוקה של אמא טריה.
אכן, כפי שכתבו לך, עדיף כמה שיותר בלי נעלים.
את יכולה לקנות לה בשביל ללכת בחוץ.
רק אל תתפתי לקנות נעלי צעד ראשון - חבל על הכסף שלך.
תקני נעלים יפות וחמודות והן גם יכולות להיות זולות מאד.

חני

צברית

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
לא מצליחה להבין את הרעיון הזה-
הרי למבוגרים זה לא בריא ללכת על הרצפות של היום יחפים- בגלל זעזועים לכף רגל- אז למה לתינוקות כן?

ללכת יחף בריא רק על חול או משטח רך.

dafdefet

משתמש מקצוען
נכתב ע"י צברית;1681670:
הרי למבוגרים זה לא בריא ללכת על הרצפות של היום יחפים- בגלל זעזועים לכף רגל- אז למה לתינוקות כן?

אם אני שמה לה גרביים טובות זה עדיין גורם לזעזועים.
נראה לי שקשה ללכת עם נעליים, לא?

מלפפון

משתמש סופר מקצוען
נכתב ע"י צברית;1681670:

זו פעם ראשונה שאני שומעת שלא טוב למבוגרים ללכת יחפים.

יש נעליים רכות וזולות בכל מיני חניות בזאר והן יכולות להיות מצוינות.
בכל זאת אני תמיד קונה צעד ראשון כי זה הכי נח. אולי ענין פסיכולוגי..

כן להקפיד לא לקנות נעליים עם סוליה קשיחה, כי זה באמת לא מתאים לצעדים ראשונים.

שירה בנט

משתמש צעיר
אבל צריך לבדוק כל ילד לגופו.כי אצלי למשל הנעליים של bibi היו מדי רכות לבן שלי וכן היה צריך סוליה יותר קשיחה.מאז אני קונה לצעד ראשון נעלי נייק ומאוד מרוצה

s_katz

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי DIP
D I G I T A L
גמני לאחרונה נכנסתי למועדון הזה---
הלכתי עם ילדי בני השנה וחצי לאורטופד ממכבי ע"מ לשמוע שהכל בסדר לפני שאני קונה נעליים, ושאלתי אותו על מה להקפיד בנעל- האם צריך דווקא את הצעד הראשון ומה צריך שיהיה בו.
והוא ענה לי באופו מוחלט, שזה עוד דרך של החברות להרויח- במכירה של צעד ראשון, אי שום סיבה לנעליים האלו ומוכרים כאן רק לוקשים.....

מה שכן חשוב מאוד שהנעל לא תיפול מהרגל ותשב כמו שצריך.

לשאלתי אם אפשר נעל זולה- הוא השיב שאספר לו היכן השגתי ע"מ שיוכל להגיד זאת גם לאחרים...

יצירתית

משתמש סופר מקצוען
צילום מקצועי
כנל
שאלתי בטיפת חלב על בני שהתחיל ללכת (אמנם ילד חמישי אך רציתי להיות בטוחה שזו ההמלצה גם היום)
בריא ללכת יחף ולא צריך נעלי צעד ראשון! חשוב שהנעל תחזיק את הרגל טוב והסוליה תהיה גמישה!
אני קניתי נעל מבד ?(זה גיל שעדין מאבדים נעלים)

poto12

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
מה תאמרו על הבת שלי שכמעט שנה הלכה בגרביים?
התחילה ללכת בגיל 10.5 ח' ולא אהבה נעליים עד לאחרונה היא הייתה מורידה אחרי כמה דקות (והאמת היה קשה למצא לה נעליים במידה שלה היא היום 19- כמעט שנתיים)
מהנסיון שלי הכי נח זה נעללים פשוטות עםסוליה רכה בד"כ פריאל של ד"ר סטפ מעולו לעניין הזה
כדאי לקחת את הילד לחנות לראות שהנעל לא מדיי רחבה/צרה ושנח לו לרוץ איתה

קשקוש10

משתמש צעיר
עיצוב גרפי
מה נאמר?
טוב שהלכה בגרביים, אצלי הבעיה זה שהוא מוריד את הגרביים, וללכת יחף בחוץ לא כ"כ לענין.

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכג

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים:
נקרא  5  פעמים

אתגר AI

השתקפות מרהיבה • אתגר 137

לוח מודעות

למעלה