בטחוני נס גדול בביתר • בס"ד נמנע פיגוע מטען באוטובוס • המחבל נתפס

prog

מנהל ראשי
מנהל
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי DIP
עריכה והפקת סרטים
D I G I T A L
אוטומציה עסקית
עיצוב ואדריכלות פנים
היום יום שישי, יום קצר. יש כאן דיס אינפורמציה חוסר ניהול ודוברות אילמת. עשרות אלפי אנשים עדיין נצורים בביתם וכמהים לפיסת מידע.

אני לא הייתי שולח ילדים היום עד לידיעה ברורה שהמחבל נלכד. התזכורת הכואבת מאלעד שם נתפסו המחבלים מאתיים מטר מהעיר רק שלשה ימים אחרי הפיגוע למרות ותוך כדי הסריקות "המקצועניות", היה גם חיזלו"ש בבוקר למחרת הפיגוע כשלא נמצאו, ואח"כ עוד התברר שבשבת כשהעיר חוזלשה לגמרי, המחבלים הארורים הסתובבו בעיר, נכנסו לבית ספר בעיר לחפש מזון...

חיים

HP מעצבת

משתמש מקצוען
היום יום שישי, יום קצר. יש כאן דיס אינפורמציה חוסר ניהול ודוברות אילמת. עשרות אלפי אנשים עדיין נצורים בביתם וכמהים לפיסת מידע.

אני לא הייתי שולח ילדים היום עד לידיעה ברורה שהמחבל נלכד. התזכורת הכואבת מאלעד שם נתפסו המחבלים מאתיים מטר מהעיר שלשה ימים אחרי הפיגוע למרות ותוך כדי הסריקות "המקצועניות" והתברר שבשבת המבלים נכנסו לבית ספר בעיר לחפש מזון...

חיים
כשהייתי ילדה היה פיגוע ירי בבר מצווה ברובע החרדי באשדוד (ילד בן 12 וחצי נפצע קשה),
ועד שלא תפסו את המחבלים לא יצאנו מהבית, כולל ללימודים.

Studio Bit

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
טוב אז אחותי גרה בביתר ומקור המידע היחיד שהיה לה זה דרכי -דרך פרוג (לא שמעה אזעקות כלום) אז תודה לכולם על כל העדכונים מהשטח. ומשו כאן פסיכי ברמות עדיין מנסה להבין

מרובע

משתמש מקצוען
עריכה תורנית
D I G I T A L
ומשו כאן פסיכי ברמות עדיין מנסה להבין
הלימוד זכות היחיד שיש לי עליהם זה שיש פה איפול תקשורתי כדי להקל על החיפושים.
ככל הנראה הוברר שהוא לא בביתר ועכשיו כנראה יחפשו אותו מסביב לעיר.

אבא ל6

משתמש סופר מקצוען
10.3.2023 08:07

קצין הביטחון של עיריית ביתר: חזרה לשגרה. לימודים כרגיל. תחבורה ציבורית כרגיל. האירוע הסתיים וחוזל"ש והאזרחים יכולים לחזור לשגרה בהמשך להודעת פקע"ר עדיין תהיה נוכחות כוחות צבא, שב"כ ומשטרה. התושבים מתבקשים להמשיך לשמור על ערנות.

מרובע

משתמש מקצוען
עריכה תורנית
D I G I T A L
אגב, גם אם ימצאו אותו השלווה לא תחזור למה שהיה,
הקב"ה עשה לנו נוהל "הקש בגג" לעורר את תשומת לבנו שאנחנו לא נחשוב שאנחנו בטוחים ורגועים.
אין איך להזהר (חוץ מלפקוח עין על תיקים חשודים) ואין לאן לברוח מזה חוץ מהקב"ה.

טראמפ 2024

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
עריכה תורנית
מה זה חזרה לשגרה?
המחבל מסתובב בעיר או מחוצה לה?
האירוע הזה מתנהל ב0 דוברות ויח"צ,
אנשים מסתובבים בעיר ועדיין לא יודעים כלום,
אולי הגיע הזמן שמישהו בעירייה יעזוב את מקומו המכובד בחפ"ק ויתחיל לעדכן את התושבים?
אין כזה דבר שאומרים לחזור לשגרה בלי שמסבירים מדוע...

הפקות כתיבה

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
מוזיקה ונגינה
אגב, גם אם ימצאו אותו השלווה לא תחזור למה שהיה,
ובפרט לא בנסיעות באוטובוסים מירושלים
ובטח לא כשעולה ערבי...
ה' ישמור
אם ה' לא ישמור עיר

מרובע

משתמש מקצוען
עריכה תורנית
D I G I T A L
ובפרט לא בנסיעות באוטובוסים מירושלים
ובטח לא כשעולה ערבי...
ה' ישמור
אם ה' לא ישמור עיר
מה יעשו עכשיו? יעיפו את הערבים מהאוטובוסים?
אני כל יום נוסע מירושלים לביתר עם ערבים, אתמול אפילו ישב לידי ערבי ולפניי שני ערבים.
אולי הנוסעים יתפסו יוזמה ויתחילו לגרש את הערבים מהאוטובוסים, שימצאו להם דרך אחרת להגיע לחוסאן ונחלין.

112123

משתמש מקצוען
אולי הנוסעים יתפסו יוזמה ויתחילו לגרש את הערבים מהאוטובוסים, שימצאו להם דרך אחרת להגיע לחוסאן ונחלין.
כן...
רוב הציבור שלנו לא מוכן לצאת מאזור הנוחות שלו
גם אם נהג מתעלל בנוסע חרדי רוב הציבור יושב בשקט
אז לקום ולהתעמת עם מחבל פוטנציאלי?!
במיוחד שהנהג עצמו בד"כ ערבי

הפקות כתיבה

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
מוזיקה ונגינה
אתמול אפילו ישב לידי ערבי ולפניי שני ערבים.
אולי זה המחבלים
או בפוטנציה
ובאמת, זו בעיה קשה,
לדעתי אסור להעלות ערבים לאוטובוסים האלה, או לכל הפחות לעשות בידוק במחסום
(סתם אני תוהה, ערבים שמגיעים מירושלים הם לכאורה בעלי אישור מעבר או אפילו תז ישראלית, לא? אז לכאורה אין דרך למנוע מהם לעלות כפי שהם נוסעים ברכבת הקלה או ברחבי גוש דן - פועל בנייה על ציר ז'בוטינסקי...)

טאבו

משתמש סופר מקצוען
ואז פתאום התקשורת תיזכר שביתר קיימת ויהיו גינויים מקיר לקיר, אפילו מבן גביר.

פרוגמטי

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
פרסום וקופי
D I G I T A L
אם הם באמת שב''חים אז פשוט צריך להתקשר למשטרה כל פעם שרואים אותם באוטובוס ולומר שהם באוטובוס ואתם חושדים שמשהו איתם לא תקין.
פעם חברת הגז ניתקה לי את הגז עקב טעות וכשביררתי מולם הם אמרו שרק למחרת יגיע טכנאי לפתוח כי כבר נגמר יום העבודה. אז התקשרתי שוב ואמרתי שאני חושב שאני מריח ריח של גז בקומה שלי. תוך רבע שעה הגיע טכנאי...

Studio Bit

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
אם הם באמת שב''חים אז פשוט צריך להתקשר למשטרה כל פעם שרואים אותם באוטובוס ולומר שהם באוטובוס ואתם חושדים שמשהו איתם לא תקין.
לא עוזר. מנסיון

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  56  פעמים

לוח מודעות

למעלה