מהפרשה אגב.בחרת שמות נוצצים ביותר
לא הספקתי (כתבתי בגוף ראשון אז אמשיך כך...) אבל הרבה דרכים למקום.היא הספיקה לתפוס אותם, או ש...
בקיצור - הברכה שלהם לא עבדהחופה וקידושין כדת משה וישראל
בקיצור - הברכה שלהם לא עבדה
בלי ספויילריםבסוף חזרנו בתשובה ( חופה וקידושין כדת משה וישראל)
ה''ברכה'' שלהםבקיצור - הברכה שלהם לא עבדה
הייתי חייבת רק בשביל כבוד האכסניהבלי ספויילרים
לפחות תשאירי אותנו במתח אם תרמו שוב בשנה הבאההייתי חייבת רק בשביל כבוד האכסניה
(איך הוא חזר הביתה בלי חופה,אה?! - נאום רגישי פרוג )
בטחלפחות תשאירי אותנו במתח אם תרמו שוב בשנה הבאה
הייתי חייבת רק בשביל כבוד האכסניה
(איך הוא חזר הביתה בלי חופה,אה?! - נאום רגישי פרוג )
אוקיי, שיהיההוא 'התחפף' (יש לזה מילה יותר מקורית?) רק לא עם מי שהיא ביקשה שלא...
איתה אין לה בעי'ה, היא התנתה את זה מראש.
כן, ומוסרת לך ד''ש חזרה.עוד שאלה לגבי האישה עצמה - (ההיא..) - היא עדי'ין חי'ה?...
[מעניין לעניין שלא באותו עניין ולגופה של הערה, יש לציין, שאנטר 'רגיל' ב-וורד לא 'מוריד שורה', אלא זו פקודה של 'פיסקה חדשה'. הורדת שורה מתבצעת ע"י שיפט+אנטר (Shift+Enter). (למתעניינים, ראו כאן).שימו לב, שבחלק מהקטעים המועלים יש רווח גדול בין שורה לשורה. זה קורה כשכותבים בקובץ וורד, ואז מעתיקים לכאן. משום מה אחרי ההעתקה נוצר אנטר בין שורה לשורה. אפשר בקלות לעבור שורה שורה ולבטל את האנטרים המיותרים לפני שמעלים. יותר נעים לקרוא בלי הרווחים הגדולים.
[מעניין לעניין שלא באותו עניין ולגופה של הערה, יש לציין, שאנטר 'רגיל' ב-וורד לא 'מוריד שורה', אלא זו פקודה של 'פיסקה חדשה'. הורדת שורה מתבצעת ע"י שיפט+אנטר (Shift+Enter). (למתעניינים, ראו כאן).
יתכן שזו הסיבה לשיבוש הנגרם לאחר ההדבקה כאן]
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: