הכיכר למעלה תהיה חסומה אז למה לעלות???מי אמר שהכיכר של זכריה/נחל נובע/נהר הדן תהיה חסומה?
הכיכר למעלה תהיה חסומה אז למה לעלות???מי אמר שהכיכר של זכריה/נחל נובע/נהר הדן תהיה חסומה?
אם תצליח להגיע לכיכר למעלה אז בעצם הגעת לשטח ההדלקההכיכר למעלה תהיה חסומה אז למה לעלות???
לא. אפשר להעלות באשכול הרגיל.האם יש אשכול ייעודי לתהלוכות חב"ד בל"ג בעומר?
הענין הוא שאני מחפש מידע - מותר לשאול שם?לא. אפשר להעלות באשכול הרגיל.
בעקרון כאן המקום לשאלות.הענין הוא שאני מחפש מידע - מותר לשאול שם?
הנה הנני שואלבעקרון כאן המקום לשאלות.
תשאל ונחפש את מה שאתה צריך...
יש לך מקורות ברורים לעניין? אני לא רוצה להגיע מרחוק ולהתאכזב.פרסום ראשון ובלעדי לפרוג:
ר' מיילך בידרמן הבטיח שבל"נ בחלק מהזמן הוא ידבר לשה"ק וזאת לאחר בקשות רבות מהציבור הצמא לשמוע את דבריו
יש"כ לכל הפועלים בעניין.
כן, שוחחתי בעצמי עם המשב"קיש לך מקורות ברורים לעניין? אני לא רוצה להגיע מרחוק ולהתאכזב.
לצפת להיכנס דרך ראש פינהא. יש למישהו מושג האם הגישה לצפת חסומה? ואם לא דרך איפה אפשר להגיע?
ב. אירוע ההדלקה שאמור להיות בצפת בראשון אחה''צ עם כל הזמרים אמור להיות אירוע בהפרדה? מטעם מי זה?
@ייצ'ק
מטעם מי האירוע?לגבי המופע והדלקה על הזמרים, לא פרסמו על הפרדה כל שהיא
סליחה על השאלה. האיזור שם בכביש 90 לא מפחיד כעת? ואיך בכלל האוירה בצפת, לא מדבר על אזעקות כי זה אני יודע שכמעט ואין השאלה אם שומעים את רעשי המלחמה בצורה שיכולה להפחיד ילדים שלא רגילים לזה?לא להגיע לצומת אליפלט אלא להמשיך לכיון קרית שמונה
השבת צפת מפוצצת באנשים כולם פה משכירים, אני בצפת משמחת תורה אין כלום הכל רגועסליחה על השאלה. האיזור שם בכביש 90 לא מפחיד כעת? ואיך בכלל האוירה בצפת, לא מדבר על אזעקות כי זה אני יודע שכמעט ואין השאלה אם שומעים את רעשי המלחמה בצורה שיכולה להפחיד ילדים שלא רגילים לזה?
א. לא שאלתי אם מפחיד להסתובב. שאלתי על הרעשי רקע שיש אם יכולים להפחיד ילדים? ב. שאלתי על כביש 90 אם שם מסוכן?השבת צפת מפוצצת באנשים כולם פה משכירים, אני בצפת משמחת תורה אין כלום הכל רגוע
זה כמו שתגיד לי מפחיד להסתובב בגאולה או בתכלת מרדכי בגלל הפיגוע שהיה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: