זה בעיה שאין תמונות של ירושלים חיפשתי משהו של ירושלים ולאו דווקא בית המקדש וזה מה שהיה בערת ה' יפתח בהמשך אתר לתמונות יהודיות עם הכשר והכל מתפללים על זה....זה לא כיפת הזהב אלא כיפה עם זונגבי (של תימנים...)
צפה בקובץ המצורף 1059439
התכוונתי להגיב לך טעות.
זה בעיה שאין תמונות של ירושלים חיפשתי משהו של ירושלים ולאו דווקא בית המקדש וזה מה שהיה בערת ה' יפתח בהמשך אתר לתמונות יהודיות עם הכשר והכל מתפללים על זה....
סתם מדבר;
למה באמת רוב המתמודדים נצמדו לצבעי וסמלי הדגל של הישות השלטת כאן כיום?
דיברו על ימות המשיח, וגם אם יהיה שעבוד מלכויות, שחרור גרפי ודאי שיהיה...
הלא כן?!
(יש לי גם רעיון, רק צריך מוקאפ מנצח...)
שכויאע'ך!Flag Mockup Vectors, Photos and PSD files | Free Download
Are you looking for flag mockup vectors or photos? We have 98,218 free resources for you. Download on Freepik your photos, PSD, icons or vectors of flag mockup. #freepikwww.freepik.com
דווקא בחלק של הרעיון הכיוון שלי יותר נועז, מה דעתך על דגל לבן?
אם דיברת עלי, אז כתבתי שעשיתי תכלת ולא כחול, כי תכלת דומה לים וים דומה לרקיע וכו'סתם מדבר;
למה באמת רוב המתמודדים נצמדו לצבעי וסמלי הדגל של הישות השלטת כאן כיום?
דיברו על ימות המשיח, וגם אם יהיה שעבוד מלכויות, שחרור גרפי ודאי שיהיה...
הלא כן?!
(יש לי גם רעיון, רק צריך מוקאפ מנצח...)
יש בזה דווקא מוטיב חיובי של קבלת עומ"ש.שכויאע'ך!
דגל לבן מוכר ככניעה, לא?
זה טוב אבל לא מספיק, יקר מאוד, זה בכלל של אלמנטריק אני לא ישלם 100 שקל על 7 תמונות, ולא נדבר על זה שהאתר מאוד לא מזמין עם כל הסימני מים זה כואב בעין. בקיצור צריך לפתוח משהו קצת יותר רציני מזהדף הבית - פיקוש
picoosh.com
בשאטרסטוק אין לך סימני מים?זה טוב אבל לא מספיק, יקר מאוד, זה בכלל של אלמנטריק אני לא ישלם 100 שקל על 7 תמונות, ולא נדבר על זה שהאתר מאוד לא מזמין עם כל הסימני מים זה כואב בעין. בקיצור צריך לפתוח משהו קצת יותר רציני מזה
האם שמים לב שזה מורכב מ2 לבבות?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: