חבל שאי אפשר לשמוע את השיר היה מאוד עוזר להחליט לאיזה כיוון ללכת במילים אחרות על מה השיר מדבר ??שלום לכם מעצבים ומעצבות יקרים,
אני מתכבד לפתוח את אתגר היובל ואחד:
עיצוב עטיפה קדמית לאלבום מוזיקה
-לעצב עטיפה קדמית לאלבום בכורה לכוכב מוזיקה פופלארי בציבור החרדי - ישראלי
הבריף:
עיצוב: מרובע
שם האלבום: קול שָקט
שם הזמר: מתתיהו כהן
תמונת הזמר: ללא
הסגנון: מוזיקה יהודית - ישראלית – עכשווית
(איפשהו בסקאלה בין ישי ריבו נפתלי קמפה ועד עקיבא ושולי רנד)
זהו!
מס' עבודות: מקסימום 3
תתפרעו/תהיו מינמליסטים
זו החלטה שלכם!
בסופו של דבר,
העיצוב צריך להיות מוכן ומוגמר לתצוגה בגל-פז
האתגר יינעל בער''ח שבט
אני רץ לארגן את הפרסים...
הפרסים בל''נ וללא התחייבות:
-מתעדכן:
מקום ראשון : מנוי לשנה לספריית הפונטימונים בשווי 600 ש''ח מתנת אאא
מקום שני ומקום שלישי : פונט בחירה מספריית הפונטים של ליה ברץ או פונט כרמל מתנת אלחנן בן אורי
#נספח
פה
נכון.אולי השיר בא לומר משהו אחר...
כן, חשבתי באמת שזה משהו אחר....נכון.
אז תחשוב על משהו אחר.
שם של דיסק אמור להביע את תוכן הדיסק - או לפחות חלק - ולכן מאוד ברור איך כולנו נפלנו על הקול והשקט
כי באמת לא קיבלנו שום מידע נוסף > הלו. איפה אתה מתתיהו? אנחנו רוצים לבנות לך בריף מסודר, לאן ברחת?
אבל בהחלט יהיה מעניין לראות עוד ביטויים של השיר ה'מהולל'.
הדלפה בלעדית ונדירה של שיר הנושא מתוך האלבום המלא:חבל שאי אפשר לשמוע את השיר היה מאוד עוזר להחליט לאיזה כיוון ללכת במילים אחרות על מה השיר מדבר ??
הרבה עבודות כאילו איבדו את הכיוון והלכו לקטע של הקול או של השקט אבל אולי השיר בא לומר משהו אחר...
וואו... איזה השגחה פרטית!הדלפה בלעדית ונדירה של שיר הנושא מתוך האלבום המלא:
הדלפה בלעדית ונדירה של שיר הנושא מתוך האלבום המלא:
האתגר יינעל בער''ח שבט
הדלפה בלעדית ונדירה של שיר הנושא מתוך האלבום המלא:
וואו!! כ"כ יפה!
חח בשל יד או של ראש..דרך אגב, @נקודת מחשבה
היום - איך לא - נזכרתי ממך.
אז לפעמים רעיונות מתגשמים* זה יכול להיות רעיון מצוין לאתגר בפמ''ג - עיצוב אלבום לזמר מפורסם.
חבל שלא משעמם לי גם....מרוב השעמום זה התחיל למכר אבל לאט לאט מתחילים להביא דברים יותר יפים ויותר יפיםצפה בקובץ המצורף 1018007צפה בקובץ המצורף 1018008צפה בקובץ המצורף 1018009
תודה. לויודעת מה התפקשש. מקווה שעכשיו זה יהיה בסדר.@אינספריישן התמונות לא עלו כראוי...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: