@ציפס קידס איך אפשר לשאול משהו בפרטי?
נראה לי שכבר מאפשרים הודעות פרטיות.@ציפס קידס איך אפשר לשאול משהו בפרטי?
זה רק נראה ככה.נראה לי שכבר מאפשרים הודעות פרטיות.
באמת? וואלהזה רק נראה ככה.
הולכת לנסות אפי' שיום שישי היום.... חייבת.....נכתב ע"י א-ירושלמית:
2 כוסות קמח
כ3/4 כוס מי קרח
1 כף שמרים יבשים
1/4 כפית מלח
1/2 כף פודינג (קרדיט: @רוחי בלבוחי)
ה-מון שומשום (מה שישאר, אם בכלל, תמיד יוכל לצפות מאפים אחרים.)
אפשריוסוג מיוחד של לחמניה, ממולאת במשהו לא שגרתי?
אפשר לומראסור לה להגיד שהיה לה קל?
זה אומר שהאתגר היה פסול??
כמובן. (רק שיהיה מתכון שלך/שינויים שאת הכנסת)וסוג מיוחד של לחמניה, ממולאת במשהו לא שגרתי?
הייתי אומרת לך לשאול בהודעה פרטית אותי או את שירה או את מעלת האתגר, אבל זה לא אפשריאם אני לא בטוחה שמשהו עונה על כללי האתגר, להעלות לפה קודם, או ישר לשם ומקסימום יגידו שזה לא עונה לכללי האתגר?
העלתי ונמחק...הייתי אומרת לך לשאול בהודעה פרטית אותי או את שירה או את מעלת האתגר, אבל זה לא אפשרי
אם את חושבת שזה מתאים. תעלי. מקסימום נסביר לך יפה שזה לא מתאים. או שפשוט בדירוג תקבלי פחות נקודות על התאמה לאתגר
לא העליתםהעלתי ונמחק...
ועוד דבר, מה עושים עם התמונה?
יש למישהו אפשרות לעזור לי בזה, אפילו שאשלח למייל ויעלו לפורום?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: