לגמרי, אני משפשפת חזק את המוח
אחרי שלא היו לי אתגרי חשיבה.
כי האתגר האמיתי-זה החשיבה והיצירתיות יותר מהמצאת המתכון\הכנה\צילום
דווקא לי פה קפצו 7 רעיונות לראש...האתגר הקודם (ראיתי אותו באיחור)
היה לי קל ממש ממש, ברגע שראיתי את הכותרת קפצו לי 7 רעיונות לראש.
אני מאוד אוהבת לחם לסוגיו, אבל האתגר פה מורכב יותר, כי יכולתי להעלות מתכונים לכל מיני סוגי בצקים אבל פה יש את הרעיון המרכזי-לחם, אבל מצריך חשיבה עמוקה יותר כך שהלחם הוא מרכזי אבל ישנם מרכיבים נוספים באתגר.
שאלה מרתקת!סתם שאלה: איך אתן מפציצות כל פעם רעיון מקורי ומדהים לאתגר? היצירתיות שלכן היא משהו!
אשמח אם תספרנה מה הוליד את הרעיון לאתגר.
האתגרים הקודמים היו גם הם מעוליםהאתגר הקודם (ראיתי אותו באיחור)
היה לי קל ממש ממש, ברגע שראיתי את הכותרת קפצו לי 7 רעיונות לראש.
אני מאוד אוהבת לחם לסוגיו, אבל האתגר פה מורכב יותר, כי יכולתי להעלות מתכונים לכל מיני סוגי בצקים אבל פה יש את הרעיון המרכזי-לחם, אבל מצריך חשיבה עמוקה יותר כך שהלחם הוא מרכזי אבל ישנם מרכיבים נוספים באתגר.
לגמרי.אבל כולם היו מעולים. ומי שהעלה אותם השקיע בהם חשיבה ויש מקום לכבד כל אחת בשביל החשיבה שלה.
כמספר הרכיבים הקיימים בעולם המזון כך מספר האתגרים הפוטנציאליים...סתם שאלה: איך אתן מפציצות כל פעם רעיון מקורי ומדהים לאתגר? היצירתיות שלכן היא משהו!
כמספר הרכיבים הקיימים בעולם המזון כך מספר האתגרים הפוטנציאליים...
למה? קחי למשל חומצה זרחתית, ותעשי אתגר להכיל מנות חומציות שאינן מכילות תרכובת זוועדיין נדרשת לכך יצירתיות.
לצורך איתגור עצמי ניסיתי להעלות בדעתי כמה מוצרי מזון ולתפור אתגר מכל אחד מהם, ולא הצלחתי.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: