מה שכן, אף פעם לא שווה להשתמש בcreativefabrica, זה כלי מטומטם שאף פעם לא נותן משהו נורמלי.איזה כלי AI חינמי שיוצר תמונות הכי קל עם נטפרי?
מה שכן, אף פעם לא שווה להשתמש בcreativefabrica, זה כלי מטומטם שאף פעם לא נותן משהו נורמלי.איזה כלי AI חינמי שיוצר תמונות הכי קל עם נטפרי?
אין לי אפשרות לזיפ, pdf טוב?חסום בנטפרי...
אפשר בZIP?
לא מועיל בימינו....אין לי אפשרות לזיפ, pdf טוב?
בלחיצה על המקש הימני בעכבר - תפתח שורת משימותאין לי אפשרות לזיפ, pdf טוב?
אפילו בדוגמא של מעלת האתגר מצויר המקרה ולא המסר...רובנו הלכנו לכיוון הפשוט של ליצור את המקרה המוזכר בפתגם - ופחות בתמונה עקיפה שמעבירה את אותו המסר,
וזה, כי זה פשוט יותר קל לביצוע.
ובאמת זה קצת קל מדי
חבל באמת שההנחיה הזאת היא לא כלל ברזל לאתגר.
אפילו בדוגמא של מעלת האתגר מצויר המקרה ולא המסר...
צפה בקובץ המצורף 1657591
זה מה שמצאתי במאגר שלי, אין לי כעת יכולת ליצור תמונות, מקווה שאוכל להעלות בקרוב משהו יותר מדויק, בתקווה שהייתי מספיק ברורה...
בהתחלה כשהאתגר עלה היא לא הביאה שום רפרנס,אפילו בדוגמא של מעלת האתגר מצויר המקרה ולא המסר...
@Weber-design על מה ולמה?נראה שהרבה לא הבינו,
לא להעלות איור של הפתגם!
אלא את המסר עצמו.
@מנהל ai אולי אם ימחקו יצירות כאלו,
זה ייכנס להבנה.
אם לא - זה דומה לאתגר הזה https://www.prog.co.il/threads/ביטוי-יהודי-תורני-תלמודי-•-אתגר-9.964272/
קודם כל אני ח"ו לא כועס, פשוט בין שלל האייקונים לתגובה, היחיד שמבטא אולי "דיסלייק" (לא מסכים) הוא רק 'אייקון זועם'@Weber-design על מה ולמה?
1 - כפי שצויין כבר בהודעות לעיל@מנהל ai אולי אם ימחקו יצירות כאלו,
זה ייכנס להבנה.
שנית, אני לא בטוח שמחיקת היצירות היא הפיתרון האידיאלי.נסו להתמקד יותר ב'מסר' של הפתגם ופחות במקרה שעליו הוא מדבר
נכון, זה כבר חשבון של מי שמעלה...תגידו זה לא עובד על פי ההגיון שמי שמעלה יותר ראשון יהיה לו מטבע הדברים יותר צפיות וגם יותר לייקים ?
מילה בסלע - שתיקה בתריי
תשעה קבין.. שמתם לב למי סלע (בקושי) ולמי מאות מאות של שתיקה..צפה בקובץ המצורף 1658407
חסום בנטפרי...מילה בסלע - שתיקה בתריי
תשעה קבין.. שמתם לב למי סלע (בקושי) ולמי מאות מאות של שתיקה..צפה בקובץ המצורף 1658408
אולי מספיק עם זה?! שלח להם בקשה לפתיחה, אתר פרוג אינו מאפשר עקיפת חסימות סינונים, וההודעות האלו מספימות את הפורום.חסום בנטפרי...
אפשר בZIP?
אם אתה רוצה אני אפסיק, אבל לשלוח להם לפתוח לא יתן כלום.אולי מספיק עם זה?! שלח להם בקשה לפתיחה, אתר פרוג אינו מאפשר עקיפת חסימות סינונים, וההודעות האלו מספימות את הפורום.
תודה רבה, אבל שניהם כבר פתוחיםהנה שלי בZIP
אל תחפש את "הדרך אל האושר", חפש את האושר שבדרך
ו"אין בוכים על חלב שנשפך"
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: