חחחלא נשמע הגיוני שהילדה הצליחה להגיע לגובה כזה של עוגה בלי שזה ייפול...
כמה פלאפונים הוא צריך???
גם לאבא
חחחלא נשמע הגיוני שהילדה הצליחה להגיע לגובה כזה של עוגה בלי שזה ייפול...
כמה פלאפונים הוא צריך???
חינמי, יש?משתמשים בכלי אחר
אם הטעם הטוב נעלם, אנשים לא ידרגו. סומך על המדרגים שמדרגים את היצירות המקצועיות והייחודיות, לא רק ע"פ הרעיון, אך גם הוא בהחלט נכלל בשיקולים, וזה בסדר.והטעם הטוב נעלם
@מנהל ai יש מה לעשות?
יש את בינגחינמי, יש?
ניצלתי את:
Free Text-to-Image AI Generator with FLUX.1 | getimg.ai
Unleash your creativity with our AI Generator. Create stunning Text-to-Image AI art using advanced models, including groundbreaking FLUX.1. Try it for free!getimg.ai
ואני לא מסתדרת עם לאונרדו בכלל...
מעולה, רק שעד שעולות היצירות מרגישים אווירה רדודה...אם הטעם הטוב נעלם, אנשים לא ידרגו. סומך על המדרגים שמדרגים את היצירות המקצועיות והייחודיות, לא רק ע"פ הרעיון, אך גם הוא בהחלט נכלל בשיקולים, וזה בסדר.
אם התמונה רדודה או לא נעימה לעין, מוזמנים לדווח.
לוקחים את האתגר למקום של צחוק והומור, וזה יפה, עד שזה מוגזם, כולם מנסים להעלות את היצירה הכי "מקורית"...
סומך על המדרגים שמדרגים את היצירות המקצועיות והייחודיות, לא רק ע"פ הרעיון, אך גם הוא בהחלט נכלל בשיקולים, וזה בסדר.
זה באמת נושא לדיון, והנספח הוא מקום טוב לדון בו. אשמח לשמוע את דעת הקהל.מעולה, רק שעד שעולות היצירות מרגישים אווירה רדודה...
אולי בפורום קופי @hershy sh יפתח אתגר לרעיונות מה לבצע בבינה מלאכותית
אפשר לבקש חופשי,
האתגר הזה יש בו כמה יצירות משובחותזה באמת נושא לדיון, והנספח הוא מקום טוב לדון בו. אשמח לשמוע את דעת הקהל.
הרבה מהיצירות המדורגות גבוה, אינן מקצועיות כלל מבחינת הביצוע, אלא רק הרעיון החמוד והנפלא הוא שזיכה אותם בדירוג הגבוה.
אין לנו רצון ויכולת לשלוט על מה מדרגים המשתמשים, אבל בהחלט אנו קוראים מכאן לצופים, תנו דירוג על היצירה המקצועית, ההגשה היפה והאסתטית, ולא רק על הרעיון, גם אם הוא חלום שהייתם רוצים שיתגשם.
ולפותחים האתגרים, נסו בעתיד להיות יותר ספציפיים, לאתגר את הביצוע ופחות את הרעיונות. (אולי בפורום קופי @hershy sh יפתח אתגר לרעיונות מה לבצע בבינה מלאכותית, כאן נסו להתמקד יותר במקצועיות).
לי מרגיש שהרבה פעמים מה שמקבל הכי הרבה דירוג הוא יצירה שתכלס לא באמת כ"כ מקורית באמת, אלא שהיה מלווה אליה בדיחה, ולכן זה קיבל דירוג גבוה...זה באמת נושא לדיון, והנספח הוא מקום טוב לדון בו. אשמח לשמוע את דעת הקהל.
הרבה מהיצירות המדורגות גבוה, אינן מקצועיות כלל מבחינת הביצוע, אלא רק הרעיון החמוד והנפלא הוא שזיכה אותם בדירוג הגבוה.
אין לנו רצון ויכולת לשלוט על מה מדרגים המשתמשים, אבל בהחלט אנו קוראים מכאן לצופים, תנו דירוג על היצירה המקצועית, ההגשה היפה והאסתטית, ולא רק על הרעיון, גם אם הוא חלום שהייתם רוצים שיתגשם.
ולפותחים האתגרים, נסו בעתיד להיות יותר ספציפיים, לאתגר את הביצוע ופחות את הרעיונות. (אולי בפורום קופי @hershy sh יפתח אתגר לרעיונות מה לבצע בבינה מלאכותית, כאן נסו להתמקד יותר במקצועיות).
המקוריות זה לא הפרמטר היחידילי מרגיש שהרבה פעמים מה שמקבל הכי הרבה דירוג הוא יצירה שתכלס לא באמת כ"כ מקורית באמת, אלא שהיה מלווה אליה בדיחה, ולכן זה קיבל דירוג גבוה...
לי מרגיש שהרבה פעמים מה שמקבל הכי הרבה דירוג הוא יצירה שתכלס לא באמת כ"כ מקורית באמת, אלא שהיה מלווה אליה בדיחה, ולכן זה קיבל דירוג גבוה...
זה בדיוק הדיון כאן.לוקחים את האתגר למקום של צחוק והומור, וזה יפה, עד שזה מוגזם, כולם מנסים להעלות את היצירה הכי "מקורית"...
זהו פורום AI לא קופיהמקוריות זה לא הפרמטר היחידי
גם הביצוע,וגם הומור הוא פרמטר
זה לא פורום הומור.המקוריות זה לא הפרמטר היחידי
גם הביצוע,וגם הומור הוא פרמטר
אני מדבר על משהו מעבר.זה בדיוק הדיון כאן.
בהגדרה של האתגר התמונה תיארה סצינה קומית
ולכן הרבה הלכו לכוון הזה
ולא נגיד לכוון של הרגש
אם זה לא היה פוגע הייתי מצטט כמה יצירות כאלה, שתבינו על מה אני מדבר...אני מדבר על משהו מעבר.
שלא היצירה מצחיקה, אלא שהטקסט שכתוב מעל היצירה היא בדיחה.
אם אני אפתח אתגר, בלנ"ד אחד מהכללים שלו יהיה שאסור לכתוב שום מלל חוץ מהפרומפט.
גם באתגר "השירים שאהבנו" הרבה לקחו שירי ילדים מצחיקים...בהגדרה של האתגר התמונה תיארה סצינה קומית
ולכן הרבה הלכו לכוון הזה
ולא נגיד לכוון של הרגש
בסדר,אני יותר לא אעלה יצירות לאתגרים...אם זה לא היה פוגע הייתי מצטט כמה יצירות כאלה, שתבינו על מה אני מדבר...
זה קיים בחוקת האתגרים, והיו מספר יצירות שנמחקו בגלל זה.אם אני אפתח אתגר, בלנ"ד אחד מהכללים שלו יהיה שאסור לכתוב שום מלל חוץ מהפרומפט.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: