בסוף הסתדר ליפתח בכרטיסייה חדשה...
מה בקשר לתמונה? זה לא ברור? (בכל אופן כתוב למטה הפוך)@פינגפונג,
למה התכוון המשורר??
בסוף הסתדר ליפתח בכרטיסייה חדשה...
מה בקשר לתמונה? זה לא ברור? (בכל אופן כתוב למטה הפוך)@פינגפונג,
למה התכוון המשורר??
זה 13.12. על ראש הגנב בוער הכובע
לא,5. לך אל הנמלה עצל?
האמת. אחרי שהעליתי את היצירה האחרונה (עם השעון), התחרטתי על הקודמות. זה אמנם לקח יותר זמן, אבל היה שווה.כמה המלצות שלי הקטן לחידוד כללי האתגר:
בהצלחה!!!
- אל תשכחו שהפרמטר לבחירת הזוכה באתגר הוא לא רק ההברקה אלא גם הביצוע. לכן עדיף להעלות יצירה אחת מושלמת מבחינה עיצובית מאשר כמה יצירות פחות מעוצבות. (בכל זאת זהו אתגר לגרפיקאים ולא לקופירייטרים...) בקיצור תחשבו בצורה אמנותית יותר.
- שימו לב שמטרת האתגר הוא להמחיש ביטוי או ניב כלשהו ולא פסוק או מאמר חז"ל.
- יצירה מושלמת נמדדת לא רק ביצירתיות ובעיצוב, אלא גם שהיא ממחישה בצורה מדויקת את כל הביטוי, ללא תוספות מיותרות (שעלולות לבלבל), ומנגד שלא חסר בהמחשה של הביטוי (לדוגמה: עבודה שבה רואים חלב שנשפך שבאה להמחיש את הביטוי 'לא בוכים על חלב שנשפך' - אינה מושלמת היות ואין בה המחשה של ה'בכי').
- נכון שעמידה בכל הכללים הנ"ל היא קשה, אך זה יעלה בהרבה את הרמה.
- אל תמחישו כל ביטוי שיעלה בראש, אלא תסננו רק מה שניתן לבצע באופן מושלם -
נ.ב. מומלץ לקרוא לשם הקובץ בשם הביטוי שהמחשתם, כדי לתת למי שלא הבין לישון בלילה...
למי שלא הבין שיצא מאיצטגננות שלו
ואני חשבתי שהביטוי זה: "חבל על הזמן"
אני חשבתי בהתחלה שזה 'צאת הכוכבים'...למי שלא הבין שיצא מאיצטגננות שלו
ואני חשבתי שהביטוי זה: "חבל על הזמן"
שזה זז לאט... (והתלהבתי)
כן, את זה ראיתי בשם הקובץ.צפה בקובץ המצורף 419197 ההגדרה המדוייקת יותר היא : "השעה משחקת לו"
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: