לפחות מצאת משהו לאכול בסוף?וואו איזה הצפה! עזרתם לי נורא בבחירת תפריט לארוחת ערב
בנתיים לא העזתי לאכול משהו ממה שהעלולפחות מצאת משהו לאכול בסוף?
כי המסקנה שלי מהאשכול הזה היא שפרוג צריכים להוסיף אופציה לתגובה של נגעל...
@.sima dהתמונה של המלפפונים בדבש, איך כתבתם כל כך יפה על האריזה בעברית? מדהים!!!! באיזה תוכנת AI? (או שאולי הכיתוב נעשה אח"כ בתוכנת עריכה?)
ממה עשויה העטיפה?
של הסושי?ממה עשויה העטיפה?
עוגת ביצים
צפה בקובץ המצורף 1644472
חחח תודה!@Studio Grafix העוף יומולדת אדיר!
אני משערת לעצמי שהאימהות היו שמחות אם ככה יראו 'עוגות יומולדת'
שמעתי על גלדרייה שיש שם גם גלידה חריפה ++++ מפלפל חריף ושמנת (גלידה) בתוספת פלפל חריף קצוץ...וופל בלגי עם סירופ שוקולד וגלידה
בתוספת פלפלים חריפים
(נראה לי שבזכות האתגר בימים הקרובים נתחיל לראות את זה בגלידריות)
האמת שגם אני שמעתי גם משהו כזה... גלידה חריפהשמעתי על גלדרייה שיש שם גם גלידה חריפה ++++ מפלפל חריף ושמנת (גלידה) בתוספת פלפל חריף קצוץ...
מי שרוצה לעשות מבחן טעימה חייב לחתום על טופס שהוא מאשר שמה שיקרה לו זה באחריותו.
ואיך לא? אפשר לאכול אותה מגיל 18 ומעלה...
הגלידה שעליה אני מדברת, היא גלידה חריפה מאוד מאוד מאוד שאנשים נהיים אדומים (ולא מסומק....) ככה שאני לא יודעת כמה החלב מנטרל..האמת היא שהגלידה מנטרלת קצת את החריף (היא עשויה מחלב)
וזה הניסיון שלי.נסו ליצור במבה עם קטשופ. הבינה פשוט לא יודעת מה זה במבה
תודה!התמונה של המלפפונים בדבש, איך כתבתם כל כך יפה על האריזה בעברית? מדהים!!!! באיזה תוכנת AI? (או שאולי הכיתוב נעשה אח"כ בתוכנת עריכה?)
@תן לי לייק! הראשונים שהעלית הכי יפים [הצבעתי להם], וחבל שימחקו לך הכל כי העלית יותר מהמותר...שימו לב שלפי הכללים בראש האתגר מותר לכל משתמש עד 3 תמונות
קציצת פלאפל במילוי גלידת וניל מוגשת על צלחת בעיצוב שף, מונחת בפוקוס עם אפקט עומק שדה.@.A.B. אפשר לשאול איזה הוראות רשמת בשביל ליצור את בתמונה של הפלאפל
תודה רבה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: