מה נהוג? לא יודע....@אריה גלבר , אפשר להעלות קטע שכבר כתבתי בעבר?
איך אני עושה את זה עכשיו?@תמרוז אם אפשר לפסק את הקטע, אני בטוחה שיהיה הרבה יותר קל לקרוא אותו, ולהנות ממנו...
מקווה שזה בסדר שאני מעירה פשוט זה באמת היה לי קצת קשה לקרוא ככה.
תודה רבה! מחמם לבבות@מוריופ אני מתגעגעת נואשות לסיפורים שלך! דחוף פרק ב!
נראה לי צריך לבקש מהמנהלים למחוק את ההודעה, ואז יהיה אפשר להעלות הודעה חדשה ומתוקנת.איך אני עושה את זה עכשיו?
אני בעצם יכולה להוסיף את הקטע מחדש, ולהחליט שהוא יעלה לשפיטה.נראה לי צריך לבקש מהמנהלים למחוק את ההודעה, ואז יהיה אפשר להעלות הודעה חדשה ומתוקנת.
וואי, תודה רבה!@מוריופ קטע המשך חובה, כן?
בדיוק בשביל זה יש את פרוג, לא?האמת היא שעלילת הבסיס כל כך מחוררת וחסרת ערך...
פרוג הוא מקום מצוין לשפשוף כתיבה, אבל אם כבר להשקיע, הייתי עושה חלק ב' לסיפור 'ציידי היתונשים' שכבר העליתי בעבר...בדיוק בשביל זה יש את פרוג, לא?
וואו, כן!!!פרוג הוא מקום מצוין לשפשוף כתיבה, אבל אם כבר להשקיע, הייתי עושה חלק ב' לסיפור 'ציידי היתונשים' שכבר העליתי בעבר...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: