גדי ישראלי
משתמש מקצוען
רעיון מוצלח!אני מציע שנמשיך במסורת הקיימת: הזוכה באתגר יבחר ויקים אתגר כראות עיניו, בס"ד. (הזוכה ייבחר ע"פ סקר שייפתח לקראת סופ"ש)
ו... הקטע על יוזבד מעולה. כאלו קטעים אני אשמח לראות באתגרים הבאים!!!
רעיון מוצלח!אני מציע שנמשיך במסורת הקיימת: הזוכה באתגר יבחר ויקים אתגר כראות עיניו, בס"ד. (הזוכה ייבחר ע"פ סקר שייפתח לקראת סופ"ש)
הוא הגיע בזכותך, עמוס עמוס רגשות נאצלים ודומעים.רעיון מוצלח!
ו... הקטע על יוזבד מעולה. כאלו קטעים אני אשמח לראות באתגרים הבאים!!!
תודה.הוא הגיע בזכותך, עמוס עמוס רגשות נאצלים ודומעים.
חבר העיר לי: י'א נתן, פספסת לגמרי. הקטע של גדי (ההוא) הרבה יותר מוצלח. בקטע שלך יש יותר מידי עלילה...
כן. סתם סקיצה זריזה. גם זה וגם של חמת חלילי הנפש (אחזת שיש שם כפל המשמעות?)תודה.
אני מחכה לאתגר כזה עמוס רגשות נאצלים (ולאו דווקא דומעים).
אגב, תתחדש על הלוגו. אתה צבעת?
כבר כתבתי לך "וחמת המלך שככה" וכו'... (חוץ מחמת חלילים כמובן)וגם של חמת חלילי הנפש (אחזת שיש שם כפל המשמעות?)
דקדק בדבריי. גם הסוף בכלל ה'מדהים', אך פחות מבתחילה. הסוף קצת מאכזב, משאיר אותך עם טעם של עוד, לא כי אתה רוצה עוד כזה, אלא כי חסר כאן משהו. אדרבה, חבל שבגלל סיום כזה הקטע יצעד אחר כבוד למגירה.מה לא אהבת בסופו?
מוישה, כתוב לנו קטע על מגירות בבקשה. יש לי הרגשה שנופתע.דקדק בדבריי. גם הסוף בכלל ה'מדהים', אך פחות מבתחילה. הסוף קצת מאכזב, משאיר אותך עם טעם של עוד, לא כי אתה רוצה עוד כזה, אלא כי חסר כאן משהו. אדרבה, חבל שבגלל סיום כזה הקטע יצעד אחר כבוד למגירה.
העבשים שלך מלאים ירוקת פיתחו מיקרובים, ועם קצת מבט מיקרוסקופי תגלה עד כמה פרחו, וכמה חיים יש בהם, רק תשחרר אותם לעיניים של אחרים, שיחגגו.רבותיי, אחד אחד.
ואיך אשא פני ואעלה על נס את מגירתי הדלוחה והבזויה והשוממה, מלאת העבשים?
העבשים שלך מלאים ירוקת פיתחו מיקרובים, ועם קצת מבט מיקרוסקופי תגלה עד כמה פרחו, וכמה חיים יש בהם, רק תשחרר אותם לעיניים של אחרים, שיחגגו.
אתה רואה איך הם התרבו, מארבעה אנשים ששהו בשטיבל, הפכו לשישה.שוכנעתי, שחררתי.
אתה רואה איך הם התרבו, מארבעה אנשים ששהו בשטיבל, הפכו לשישה.
או מהימים שעוד ספרת בחורים בלשון נקבה..כנראה מונח במגירה עוד מהימים שלא יכולתי לספור...
נראה שאתה אוצר חוויות מסעירות מכותלי בית המדרש. שתף עוד מנפלאות מגירתך.שתי בחורים שחליפתם תלויה להם על ארכובותם
קיבלתי על עצמי לא לכתוב ללא תמורה כספית. גם כאשר כתבתי, עשיתי כל מאמץ שהמלים היקרות לא יושלכו למגירה.מוישה, כתוב לנו קטע על מגירות בבקשה. יש לי הרגשה שנופתע.
אשמח אם תפרט למה הסיום מאכזב?
חשבתי שיש שם פאנץ' לא קטן.
המשגיח זכרונו לברכה לימד אותנו שבכל 'קבלה' צריך להוריד חצי, ואחר כך עוד חצי, ואם זה להישאר כל השנה.קיבלתי על עצמי לא לכתוב ללא תמורה כספית. גם כאשר כתבתי, עשיתי כל מאמץ שהמלים היקרות לא יושלכו למגירה.
זכרונו לברכה.המשגיח זכרונו לברכה לימד אותנו שבכל 'קבלה' צריך להוריד חצי, ואחר כך עוד חצי, ואם זה להישאר כל השנה.
מוישה גוטמן???קיבלתי על עצמי לא לכתוב ללא תמורה כספית. גם כאשר כתבתי, עשיתי כל מאמץ שהמלים היקרות לא יושלכו למגירה.
גוטמן, כפי שאני מתרשם, גם לא היה כותב בפורום ללא תשלום. זה לא בהכרח חיסרון.מוישה גוטמן???
לא לדחוף, אנשים, לא לדחוף! תשלטו בעצמכם, בני אדם!!!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: