עכשיו כולם עסוקים בלהעלות ולהעלות ולהעלות, אף אחד לא מתפנה להצביע. אחרי שהאשכול יתייצב מאמינה שיהיו יותר הצבעותתקשיבו אני רק פורק, עשיתי 2 יצירות מתוך ה 5 לפנתיאון. ואני יודע להעריך רעיון ויצירה טובה
ואין הצבעות כמעט! על יצירות פחות בכמה רמות יש כבר מלא הצבעות, מישהו יכול להסביר לי את זה, אני מיואש!
ולא! לא להצביע לי בגלל זה, זו לא המטרה. פשוט לא מצליח להבין. למה???
שיר חדש - הסינגלים החדשים
שימו לב לכללים באשכול זה. בשום אופן אין להפר זכויות יוצרים, אף לא שיר אחד מתוך דיסק. שירת נשים אסורה בהחלט וכ''ש קליפ עם נשים ברקע. לכל המבקשים שירים בדקו קודם אם השיר עוד לא מופיע . הרבה פעמים יש כאן הרבה כפילויות אז למען הסדר הטוב השתדלו לשים לב. @אסתי !!www.prog.co.il
יש כבר עם למעלה מ 10עכשיו כולם עסוקים בלהעלות ולהעלות ולהעלות, אף אחד לא מתפנה להצביע. אחרי שהאשכול יתייצב מאמינה שיהיו יותר הצבעות
בודדיםיש כבר עם למעלה מ 10
חיצי הצפון - רץ ברשת - חרבות ברזל
בין שלל הדיווחים העדכונים והפריצות לשידור, שמות הנטבחים וסיפורי הניצולים, תקיפות בעז"ה וחיסול המחבלים, החדשות הטובות והפחות, המתח והחרדות, האזעקות והמרחב המוגן, הטלפון והמרחב הקולי. חשוב שיהיה גם מקום אחר, אווירה טובה, להתאוורר ולנשום עמוק, להביט על עם ישראל היפה, להתמקד בחדשות הטובות, פוסטים...www.prog.co.il
צפה בקובץ המצורף 1758600
היצירה ברמה גבוהה מאוד@מנוי פרימיום למה עצוב?
מי ראה את הקודם? הוא היה יותר מרשים נכון?
לא ראיתי אבל אולי תעלי פהמי ראה את הקודם? הוא היה יותר מרשים נכון?
הוא היה עם 6 אצבעותלא ראיתי אבל אולי תעלי פה
אני יותר אהבתי את זההוא היה עם 6 אצבעות
אני יותר אהבתי את זה
6 אצבעות
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: