חחחח...
עכשיו תורך להעלות ביצוע יותר חזק ומקצועי!
שניה אחרי שהעליתי את האתגר חטפתי הלם שזה בפורום גרפיקאים... ואני הכי לא "גרפיקאית"... הגעתי לכאן מפורום קופי וחשבתי שנשארתי שם...
חחחח...
עכשיו תורך להעלות ביצוע יותר חזק ומקצועי!
שניה אחרי שהעליתי את האתגר חטפתי הלם שזה בפורום גרפיקאים... ואני הכי לא "גרפיקאית"... הגעתי לכאן מפורום קופי וחשבתי שנשארתי שם...
רגע. אם אני מארגנת ארוע כי בא לי, והוא בהפרדה אז מותר, הבעיה זה רק כסף של העיריה לא?אעשה לך סדר בדברים בעניין ההופעות:
בתחילה עתרה שדולת הנשים נגד ההופעה בהפרדה של מוטי שטיינמץ בעפולה. בתשעה באב נערך הדיון ובו נפסק כי לא נאסר עליהם לקיים את ההופעה בהפרדה. מפה לשם העברה ההחלטה לעיריית עפולה, אשר החליטה לקיים את ההופעה בהפרדה למען תושבי העיר החרדים (פוליטיקלי קורקט...). בליל ההופעה שוב חזרה העתירה לבג"ץ אשר החליט לבטל את ההופעה. בפועל ההופעה הסתיימה ללא מפגעים (למעט רון קובי ה"אויבר חוכם" שנתקע בכל פינה וסולק משם בבושת פנים).
הלאה.
אתמול בלילה הייתה אמורה להתקיים בחיפה הופעה של מרדכי בן דוד לגברים בלבד. שוב עתרה שדולת הנשים, והפעם בהצלחה. ההופעה בוטלה. המאוכזבים ארגנו קומזיץ ספונטני בחוף הסמוך.
וזהו, עד להופעה הבאה.
ומפה לשם זה כבר הפך לאתגר...
(רבותי איזה נאום נתתי פה )
ממש ככה.רגע. אם אני מארגנת ארוע כי בא לי, והוא בהפרדה אז מותר, הבעיה זה רק כסף של העיריה לא?
מה זה ? אנלא עוקבת מספיק
חשבנו כךרגע. אם אני מארגנת ארוע כי בא לי, והוא בהפרדה אז מותר, הבעיה זה רק כסף של העיריה לא?
בטח קראת כבר.מה זה ? אנלא עוקבת מספיק
מזל שתייגת אותי, על מה האתגר?
יש אליפויות ספורט לנשים. אני קוראת להחרים!!!ממש ככה.
ואם את מארגנת אירוע נפרד, לציבור החרדי, לכאורה גם זה בסדר.
אם את מארגנת אירוע רק לגברים (ואולי גם רק לנשים?) במימון עירוני או ממשלתי, זה אסור.
על שדולת שנים שמעתיבטח קראת כבר.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: