לאור אירועי היום
מצחיק לגלות עוד מהזן המוזר שלי חחהצטרפתי לחגיגה,
בלי ממש להבין על מה ולמה
מי יכול/ה לתת תקציר בשביל אחת כמוני,
שלא קוראת בעיתון את החדשות, אלא בעיקר את הפרסומות
תודה חמודה, כיף לגלות עוד באותה סירהמצחיק לגלות עוד מהזן המוזר שלי חח
אני מכירה מבעלי את הנייעס
בקיצורי קיצורים: דינה זילבר ושדולת הנשים מחליטות לנו לא ללמוד בהפרדה לא להיות בהפרדה בהופעות
(זוכרת את הדרת נשים? -היא)
https://he.wikipedia.org/wiki/דינה_זילבר
גיטרה?תודה חמודה, כיף לגלות עוד באותה סירה
אבל מה הסיפור דווקא היום, ודווקא עם גיטרה?
גיטרה?
אז במקום לנגן בגיטרות...
מה פתאום, הולך להיות הרבה שופטים מבית המשפט המחוזירק מזכירה לך, שפותחת האשכול היא גם השופטת
@חויד
רק מזכירה לך, שפותחת האשכול היא גם השופטת
אעשה לך סדר בדברים בעניין ההופעות:לא היה משהו בחיפה?
תודה רבה ברכי!אעשה לך סדר בדברים בעניין ההופעות:
תודה.אעשה לך סדר בדברים בעניין ההופעות:
בתחילה עתרה שדולת הנשים נגד ההופעה בהפרדה של מוטי שטיינמץ בעפולה. בתשעה באב נערך הדיון ובו נפסק כי לא נאסר עליהם לקיים את ההופעה בהפרדה. מפה לשם העברה ההחלטה לעיריית עפולה, אשר החליטה לקיים את ההופעה בהפרדה למען תושבי העיר החרדים (פוליטיקלי קורקט...). בליל ההופעה שוב חזרה העתירה לבג"ץ אשר החליט לבטל את ההופעה. בפועל ההופעה הסתיימה ללא מפגעים (למעט רון קובי ה"אויבר חוכם" שנתקע בכל פינה וסולק משם בבושת פנים).
הלאה.
אתמול בלילה הייתה אמורה להתקיים בחיפה הופעה של מרדכי בן דוד לגברים בלבד. שוב עתרה שדולת הנשים, והפעם בהצלחה. ההופעה בוטלה. המאוכזבים ארגנו קומזיץ ספונטני בחוף הסמוך.
וזהו, עד להופעה הבאה.
ומפה לשם זה כבר הפך לאתגר...
(רבותי איזה נאום נתתי פה )
רבותי, מהיום גם גבירותי.אעשה לך סדר בדברים בעניין
(רבותי איזה נאום נתתי פה )
תודה רבה ברכי!
לפחות ההתענינות בחדשות ובפוליטיקה מועילה למישהו...תודה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: