הוספת והעמקת את החפירה בשורה אחת..נכתב ע"י tamiro;968387:האתגר האמיתי הוא לעקוב אחרי החפירות הבלתי נגמרות באשכול הנספחים
הוספת והעמקת את החפירה בשורה אחת..נכתב ע"י tamiro;968387:האתגר האמיתי הוא לעקוב אחרי החפירות הבלתי נגמרות באשכול הנספחים
כן, נכון. הם לא הבינו, ואת הבהרת.נכתב ע"י אחינועם;968382:במילים אחרות..
כי היה נראה מהתגובות כאן שהענין לא הובן דיו, השאלות חזרו על עצמן.
הבנתי.נכתב ע"י רבקה.;968456:כן, נכון. הם לא הבינו, ואת הבהרת.
אני לא מנסה להתווכח איתך או משהו, למקרה שלא הבנת.
נכתב ע"י רבקה.;968456:כן, נכון. הם לא הבינו, ואת הבהרת.
אני לא מנסה להתווכח איתך או משהו, למקרה שלא הבנת.
אין ספק.נכתב ע"י רבקה.;968282:ולעניות דעתי בתמונה שלי היא אכן טובה
אפילו לא הבנתי אם זה נאמר בציניות או לא, ובין אם כן או לא - לא הבנתי מה הכוונה. (אם זה נועד להחמיא לי, לא הבנתי על מה. אם להקניט אותי, לא הבנתי על מה...)נכתב ע"י dem;968514:וואאאוווו מתאים לך להיות פילוסופית/הוגה דעות יותר מצלמת, לא??
נכתב ע"י רבקה.;968670:אפילו לא הבנתי אם זה נאמר בציניות או לא, ובין אם כן או לא - לא הבנתי מה הכוונה. (אם זה נועד להחמיא לי, לא הבנתי על מה. אם להקניט אותי, לא הבנתי על מה...)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: