נכתב ע"י msphoto;965914:מישהו יכול להסביר לי את הסעיף הבא:
התמונה חייבת להיות בחשיפה ראשונית בפורום, או לחלופין תמונה שלא נחשפה בשלושת החודשים האחרונים. (אין להעלות תמונות שעלו כבר באשכול כל שהוא בפורום)
?
נכתב ע"י צילומית;965937:מי זוכר שכדי לצלם שחור לבן צריך לקנות פילם מיוחד ו.."יקר"?
היו זמנים....את התמונות שצילמתי עם הסרט היקר הזה אני צריכה לסרוק למחשב
איזה עולם...
נכתב ע"י אחינועם;965981:[FONT="]מלכי[/FONT][FONT="]
[/FONT][FONT="]א. אני לא רואה חסרון בהשתתפות תמונה באתגר שבאה מהמאגר שלך [/FONT][FONT="]
[/FONT][FONT="]ב. בגלל שנראה גם את התמונה לפני ההמרה נוכל לבחון את יכולת הראיה שלך[/FONT][FONT="]
[/FONT][FONT="]רבקה[/FONT][FONT="]
[/FONT][FONT="]מכיון שאני חושבת שהאתגר הוא לא רק תחרותי אלא גם תועלתי לכן הוספתי את סעיף 2 התמונות, לדעתי הוספת התמונה המקורית תחדד את הסיבה להמרה[/FONT][FONT="].
[/FONT][FONT="]בתמונה שלי הרווחתי בהמרה את הדגשת הנגודיות במרקם בין הרגלים העדינות לחספוס של אבן, ונטרול הצבעים ברקע עזר להעביר את המסר[/FONT][FONT="].[/FONT]
נכתב ע"י רבקה.;966247:ברגע שהיא שמה את הצבעונית מה שאני (באופן אישי) חשבתי זה "יו, איזו תמונה גרועה בשחור לבן. יו, איזו תמונה מקסימה ואבסטרקטית בצבעוני!!"
נכתב ע"י נוי;966015:אחינועם, ואם אני רוצה לצלם בשחור לבן +צבע אחד סגנון התמונות של "רומנטיקה בגרוש": ילדונת אפרפרה עם ורד אדום כדם וכיוצ"ב -אפשר, או שזה לא האתגר?
חחח. איזה ראש מקורי. לי זה ברור שמדובר באבנים (ורואים את אור השקיעה).נכתב ע"י TK;966326:ort- התמונה שהעלת מאוד יפה
מה זה אבנים בחוף ים או מרגרינה נמסה על סוכר חום?
האבנים נראו לי נמסות (אולי מהשמש)נכתב ע"י רבקה.;966344:חחח. איזה ראש מקורי. לי זה ברור שמדובר באבנים (ורואים את אור השקיעה).
לדעתי זו תמונה מצויינת שמתאימה בול לאתגר.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: