ש. רוזנשטיין
משתמש פעיל
לא עניתם ולא היה לי זמן לחכות,
עשיתי את הסקיצה בערך ב5 דקות. מעלה באתגר.
נראה מבטיח...לא עניתם ולא היה לי זמן לחכות,
@rivkasara
תסחרי את הסקיצה הרצויה ונוריד את השניה מההאתגר.
שלי לקח כמעט דקה!תזכורת:
הגשת השלב הראשון עד מחר 23:00.
תזכרו: הביצוע ייקח חמש דקות* מזמנכם.
*חמש דקות שכוללים זמן סריקה ו/או העלאה לפרוג.
תמיד תעצור בשלב הזה.שלי לקח כמעט דקה!
קישקוש לצורך הפרויקט
כי אף פעם לא עצרתי בשלב כזה סקיצה.
למשתתפים: אילו יכולנו להמשיך את האתגר עד לקבלת אינק סופי, היינו לומדים הרבה על עצמינו ומצליחים להחליק את התהליך שלנו בביצועים עתידיים. רוצים?
ואני לא הבנתי מה זה הגלידות האלו...@ר. קורלנסקי עשיתם ציור ממש יפה רק שבסקיצה השטחית של @sweetpanda1
היה אמור להיות מטוס שממנו ירדו כמה צנחנים...
אם הבנתי נכון
יותר יפה חחחחואני לא הבנתי מה זה הגלידות האלו...
לא הצלחתי למצוא ציור בקשקושים האלו,
החלטתי לעבור על כמה קוים ויצא לי גשר...
אני לא...למשתתפים: אילו יכולנו להמשיך את האתגר עד לקבלת אינק סופי, היינו לומדים הרבה על עצמינו ומצליחים להחליק את התהליך שלנו בביצועים עתידיים. כל מה שדרוש זה עוד שבועיים ושתי שלבים נוספים. רוצים?
בארוררר...רוצים?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: