אכן כן.@sparrow bird, לא בטוחה שהבנתי, רוצה לוודא. משימת האתגר היא לכתוב קטע שעוסק בקושי בפרנסה, של אדם ממוצע?
והיא גם לא מתכוננת לספר על זה בעבודה.
למי היא תספר? יש לה חברות בעבודה הזאת? אולי היא מטפלת במעון ויש עוד מטפלות?לא... מטפלת.
אכן פספסתי אבל אתה יישבת תירוץ נאה ומתקבל.למי היא תספר? יש לה חברות בעבודה הזאת? אולי היא מטפלת במעון ויש עוד מטפלות?
התחרות בין הצב לארנבת.
הצב ניצח את הארנב
ועדיין יל"ע אם הכנסותיה מהעבודה נמוכות, מדוע חברותיה יכולות להינות? ואולי יש להם בעלים שמכניסים טוב. ויש ליישב.תירוץ נאה ומתקבל.
איזה פרגוןכבר כמה שנים טובות לא שם. רק המותג נשאר.ניכר שאתה מטובי בני הישיבה הק' מיר.
נשים, לך תבין....@הנף מקלדת מעיקרא מאי קסברה וכ"ו?
היא רק ביקשה העברה.כלומר היא התבשרה רק היום בעבודה על הדרגה ג' וחיכתה עם הבשורה עד אחרי הקומבינה?
אופסי...
עריכה זה עד 3 שעות, עכשיו צריך לפנות למנהלת @מ. י. פרצמןאופסי...
למה אין לי את ה'עריכה' למטה? לא מצליחה לשנות
איך לעשות את זה?
?...הבלתי נשכח
נכון אמרת, @יאן, קבל את התנצלותי...?...
דווקא הוא עושה לי רושם של חי כותב ובועט.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: