עוד מדרגה אחת אחרונה נותרה ו...
הרשיתי לעצמי לנשום מעט אויר פנימה, מנסה להרגיע את ההתרגשות המשתלשלת מלחיי ואוזניי, התרגשות שהתעצמה בכל שניה מעשרים השניות בהן עמדתי סמוקה על הבמה, מתכבדת לקבל את דיפלומת "מצטיינת הארגון" מידי המנכ"ל.
השקעה רבה עמדה מאחורי התעודה שרטטה כעת באצבעותי, ומבין מאות האנשים שהשתתפו בטקס, ידעו רבים מהם עד כמה הייתי באמת ראויה לתואר הצטיינות.
אני נחשבת לעובדת אחראית במיוחד, ולא לחינם.
הטלפון שלי תמיד זמין לכל קריאת חירום למשרד. עובדה זו אף באה לידי ביטוי רבות, כולם יודעים שאני כתובת כמעט לכל תקלה בשעות העבודה ובזמנים לא זמנים .
למדתי להכיר את השקיעה לכל גווניה מהדקות החטופות שיוצא לי לבלות בתחנה אחרי יום ארוך , הבוקר שלי מוקדם בהחלט ואפשר להגיד שאני נותנת את תמצית ליבי לעבודה.
כמובן האחריות שנטועה באופיי לא מוזנחת כלפי משפחתי. אני "בלעבוסטע" במלא מובן המילה וכשהילדים חוזרים מהצהרון ממתינה להם תמיד ארוחה טריה, עטופה ומחולקת למנות, בעלי צריך רק לשלוף מהמקרר, לחמם ולהתיישב לאכול איתם.
הבית שלי תמיד מטופטפ ומתפקד מצוין ומעלה, כך שאפילו בזמן שנותר לי בערבים , זמן שאצל אשה אחרת מוקדש לכוס קפה יומית ועיתון, אצלי מנוצל למעבר על המיילים שהצטברו על שולחני היום ודורשים התייחסות.
טוב לי כך, אני אוהבת עבודה והעבודה אותי.
כל עוד הבית מתפקד כל כך טוב, אני מרשה לעצמי ללקות בתסמונת וורקהוליסטית, התסמונת הממכרת שזיכתה אותי להגיע לרגע המרגש והנכסף הזה.
עמיתי לצוות ליוו אותי במבטיהם למקום, ידעתי שקנאה מתגנבת למבטיהם, אך תחושת השליחות שחשתי גברה עליהם.
כן, שליחות!
חשתי קידוש ה' בהצלחתי, המוכיחה שגם אישה חרדית, אמא במשרה מלאה יכולה להצליח ואף לזכות למקום הראשון של הצטיינות. חשתי זכות עצומה להרים את קרנן של "בנות עמי" למקום נבחר ומכובד יותר.
הטקס הסתיים ואני מיהרתי לביתי בצעד קל. מברכת על כך שהכינוס נקבע לשעות הצהריים המוקדמות כך לא אצטרך להתעכב ואוכל לשחרר את בעלי בזמן לכולל, רק קודם אציג בפניו את התעודה.
דמיינתי באושר את מבטי הפליאה וההתפעלות שלו , לא אספר לו בטלפון, כך החלטתי, אפתיע אותו פנים מול פנים.
בבית, ללא הכנה מוקדמת שלפתי את הדיפלומה המהוללת והמתנתי לתגובתו של בעלי, הוא שלח מבט קצר ולא מבין לתעודה, מבט שהתחלף למבט ארוך ומבין.
הסתכלתי על מבטו, שמה לב שלראשונה מזה הרבה זמן אני כעת מסתכלת על פניו ולא רק רואה אותן.
"איזה יופי! כל הכבוד!!" הוא החמיא.
ובעיניו נתלה זיק נוסף
זיק של בדידות.
לדעתי, הפלסטיק הזה סתם הורס. תוותר עליו.מנחם את עצמי בחטיף שוקולד בטעם של פלסטיק,
לוותר על כל השורה?
לא, רק הטעם של הפלסטיק...לוותר על כל השורה?
גם לגויים יש חג שמתחפשים בו, וגם הם צריכים בכל שנה דברים חדשים.אני מנקרה מצהיר שאני שונא לארוז תקפושות.
מנובמבר יש הזמנות. מאיזה מדינה בקצה העולם.
כל יום אני מתבלבל וסנמנגה מתעצבן.
יש נסיקה זה עם מקל נוצץ
יש כלה זה בלי מקל יש פרחים.
יש קתן עם כובע פרווה
יש נ נק נקמן עם כובע לבן קטן.
יש להם חג וכל שנה צריך דברים חדשים. בחג שלנו אנחנו כל שנה אותו דבר.
ככה זה כשעובדים בנט פריגם לגויים יש חג שמתחפשים בו, וגם הם צריכים בכל שנה דברים חדשים.
בכל אופן, אותו גוי עשוי לדבר בשפתו שלו בלי שגיאות. למה הוא צריך לדבר בעברית?
למיטב הבנתי הציפור היא גם זו שברחה וגם זו שצפצפה [תרתי משמע] על האשה, ואת שתי העובדות הללו האשה מספרת מנקודת המבט שלה.@ישר והפוך
יפה מאוד הקטע, רק שלא הבנתי, אם האשה ברחה מהמטבח למה הציפור הבינה שהיא מצפצפת עליה?
אכן.למיטב הבנתי הציפור היא גם זו שברחה וגם זו שצפצפה [תרתי משמע] על האשה, ואת שתי העובדות הללו האשה מספרת מנקודת המבט שלה.
גילוי נאות - קראתי את הקטע שלך רק אחרי שפרסמתי את שלי,אפ'חד לא נותן לי קרדיט על בניית הגשר לשויון ושיח בגובה העינים בין בני אדם ובעלי חיים.
נעלבתי
אבל לא נורא, לחתולי רחוב יש זכרון של חתול...
אם אין לו לב לזה, שיחליף עבודה וזריז.נראה כבר מה נעשה, נקמבן איזה משהו. אין לי לב לקחת לו דברים מהבית. אין לי לב.
לכל איש הוצל"פ, בפנים, מתחת למעטה הקשוח, מסתתר בן אדם.אם אין לו לב לזה, שיחליף עבודה וזריז.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: