?סיוט שהביא לסיום.
?סיוט שהביא לסיום.
סיום האתגר.
יישר כוח! אתגר מעניין ממש, כבר הרבה זמן לא היה פה משהו כל כך ייחודי.ובכן,
הגיע הרגע להרגיע את היגע, לפרגן לכותבים שכתבו פירושי ניגונים.
וכיוון שכנראה אני לא הייתי זוכה באתגר המורכב הזה - נעבור לשפה פרוזאית נטו:
אז יישר כוח לכל הכותבים שיגעו ושלחו את ידיהם בשילוב המופלא הזה שבין הסוגות. כולם כתבו קסום, נהדר, שירי (לפעמים יותר מדי שירי ופחות סיפורי), כולם אתגרו את עצמם יפה.
ובכל־זאת יש רק שלושה שהגיעו לגמר.
ובכן
(כן, זו אנאפורה) -
אלה הזוכים:
במקום השלישי והמבדר - @שיילה, עם האנאפורה היפה, האליטרציה והלשון הנופל על לשון, ועם הסוף המפתיע והמשעשע כהרגלו. יכול להיות שהתיאורים המקדימים קצת עוצמתיים מדי לעומת הפואנטה שבסוף.
במקום השני - @שלחן עורך, עם סיפור אקטואלי להפליא, עם אנאפורה שהופכת לחריזה ועם חריזה נוספת בפנים, וגם הארמז/שיבוץ בסוף, שהופך את הסיפור לעוד יותר מיוחד.
ובמקום הראשון, מבדר גם הוא - @הזדמנות, עם הסיפור שמציג חזרה מחורזת ומצלולית, שמדגישה את החלק המשעשע שבסיפור, ועם הדמות המאופיינת היטב - ובעיקר, סיפור שמתקשר בצורה מתוקה וישירה ללוח השנה. הסתכלות מקורית וחדשה ופורימית להפליא!
ובכן,
אשרי הזוכים שזכו לאישורים, וכעת ניתנת ה@הזדמנות לזוכה המאושרת לאתגר אותנו באתגר חדש ונוצץ!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: