דיון נספח לאתגר דו שבועי: מנגינת השירה שבסיפורת

לאלה

משתמש על
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
פרסום וקופי
כבר התרגשתי על סיום ההפגנות או הבואש....

מ. י. פרצמן

סופרת ועורכת, מנהלת קהילת כתיבה
מנהל
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
D I G I T A L
ובכן,
הגיע הרגע להרגיע את היגע, לפרגן לכותבים שכתבו פירושי ניגונים.
וכיוון שכנראה אני לא הייתי זוכה באתגר המורכב הזה - נעבור לשפה פרוזאית נטו:
אז יישר כוח לכל הכותבים שיגעו ושלחו את ידיהם בשילוב המופלא הזה שבין הסוגות. כולם כתבו קסום, נהדר, שירי (לפעמים יותר מדי שירי ופחות סיפורי), כולם אתגרו את עצמם יפה.
ובכל־זאת יש רק שלושה שהגיעו לגמר.

ובכן
(כן, זו אנאפורה) -
אלה הזוכים:

במקום השלישי והמבדר - @שיילה, עם האנאפורה היפה, האליטרציה והלשון הנופל על לשון, ועם הסוף המפתיע והמשעשע כהרגלו. יכול להיות שהתיאורים המקדימים קצת עוצמתיים מדי לעומת הפואנטה שבסוף.

במקום השני - @שלחן עורך, עם סיפור אקטואלי להפליא, עם אנאפורה שהופכת לחריזה ועם חריזה נוספת בפנים, וגם הארמז/שיבוץ בסוף, שהופך את הסיפור לעוד יותר מיוחד.

ובמקום הראשון, מבדר גם הוא - @הזדמנות, עם הסיפור שמציג חזרה מחורזת ומצלולית, שמדגישה את החלק המשעשע שבסיפור, ועם הדמות המאופיינת היטב - ובעיקר, סיפור שמתקשר בצורה מתוקה וישירה ללוח השנה. הסתכלות מקורית וחדשה ופורימית להפליא!

ובכן,
אשרי הזוכים שזכו לאישורים, וכעת ניתנת ה@הזדמנות לזוכה המאושרת לאתגר אותנו באתגר חדש ונוצץ!
יישר כוח! אתגר מעניין ממש, כבר הרבה זמן לא היה פה משהו כל כך ייחודי.
ברכות ל @הזדמנות, בהחלט קטע ראוי לזכייה :)

שלחן עורך

מהמשתמשים המובילים!
פרסום וקופי
עריכה תורנית
תודה ל @7שבע7 על האתגר.
ברכות ל @הזדמנות על הזכייה המרגשת.
ותודה על הזכייה במקום השני. נדמה לי שכשפתחתי את החלון, הרגשתי מעט אויר פסגות. בעצם, אולי זה היה מהמזגן...
רק מזכיר, שהאתגר הבא הוא בשבועות משמחים במיוחד. יהיה משהו שמח?

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכג

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים:
נקרא  10  פעמים

אתגר AI

רישום קווי - חורף • אתגר 22

לוח מודעות

למעלה