כאן המקום להתדיין, לפדבק וכו.
חזרה לאתגר
חזרה לאתגר
נערך לאחרונה ב:
לא הבנתי מה הבעיה.חושב שמוגזם לבקש קטע סאטירי מגלגל מצחוק
לא מתיימר לכתוב קטע מגלגל.
או ש 'גל צחוק' היא מטאפורה, ואז האתגר הוא לעלות פשוט קטע הומור.
ואז עולה השאלה, מה הפואנטה בעצם?
אתגרים רבים בתקופה האחרונה מכוונים לסוגות כתיבה. אולי בחלקם יש אתגור כלשהו, אבל מצפים לנושא, לפואנטה מעניינת.
אין בעיה, רק הערתי שאפשר לתת קצת יותר פואנטה.לא הבנתי מה הבעיה.
דבר ראשון, מתגלגל-הכוונה למשחק מילים מלש' גל...(באמת התלבטי ע"כ)
כתיבה הומוריסטית, היא לא סוגה?
בדקתי וראיתי שלא היה אתגר שאתגר בנושא זה.
משום מה... אני הבנתי שזה מה שמעדיפים כאן...אין בעיה, רק הערתי שאפשר לתת קצת יותר פואנטה.
כדאי לפתוח אתגרים שלא מתמקדים בסוגות כתיבה בלבד
אולי מעדיפים כי זה יותר קל, יש ניקים שמתמחים בסוגות ספציפיות.משום מה... אני הבנתי שזה מה שמעדיפים כאן...
אתגור על סוגות ולא על נושאים
הכוונה שלי הייתה לאתגר ניקים שלא מתמחים בסוגה זו.אולי מעדיפים כי זה יותר קל, יש ניקים שמתמחים בסוגות ספציפיות.
אבל יש פחות אתגור
חבל שלא הבנתי ככה.אבל מצפים לנושא, לפואנטה מעניינת.
זה באמת אתגר!ובכן, כנראה אני שונה ... אותי זה לא משתק...
הייתי ממליצה לכם לחשוב על דברים שמצחיקים אתכם, על פשלות שקרו/על אנשים שגורמים לכם לחייך קצת יותר מדי...
לשאוב מכך השראה, ופשוט לזרום עם זה...
נכון, זה מאוד מפחיד גם אותי.אני אכתוב ואם זה לא יצחיק?
אפשר גם לקחת כל סיטואציה אפשרית ולתאר בצורה קיצונית ומשעשעת (כגון הכנות אחרונות בערב שבת).נניח- לקחת שתי דמויות שיש ביניהן קונפליקט
הולכת לנסות.הייתי ממליצה לכם לחשוב על דברים שמצחיקים אתכם, על פשלות שקרו/על אנשים שגורמים לכם לחייך קצת יותר מדי...
מחכההולכת לנסות.
העליתי............. בשלוף... אולי נשב על זה ברצינות (לא בצחוק...) ונוציא משהו קצת יותר....מחכה
אם זה מה שקורה בשלוף, מה יהיה כשזה לא יהיה בשלוף?העליתי............. בשלוף...
מעולה.. ככה תעזרו אחד לשניאולי נשב על זה ברצינות (לא בצחוק...) ונוציא משהו קצת יותר....
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: