בעקרון אפשר לשאול את זה על כל אתגר. כל קטע שעולה לאתגר יכול לעלות באופן עקרוני כקטע בפני עצמו בקהילה.צריך לכתוב ביקורת ספרות, כמו המקדם בפורום?
אז מה הענין?
עשה כהבנתך. סגנונות מקוריים מוצלחים יתקבלו בברכה.רק להבהרה
בכתיבת ביקורת ספרות צריך משהו מסוים? איזשהו סגנון או משהו?
גם ביקורת על ביקורת היא נחמדה וטובהביקורת ספרות נחמדה וטובה, אבל חשוב וצריך לזכור מה המקור שלה, ולא להתייחס אליה כאל 'סתם עוד שיר'...
"הבלונים הם החלומות והחלומות מתנפצים. רק אחד נשאר: הבלון האדום. ואני לא יודעת איפה הוא. הרוח נשאה אותו, תרתי משמע, והוא ממשיך לרחף. לאן שהרוח תישא אותי, לשם אגיע." |
קריצה נוסטלגית לאלבומי אוצרות היהודים האהובים
אז איפה אבא שפתאום נעלם
אין מילה להוסיף מעבר לוואווככה כתבתי 25 שורות על שיר בן 6 שורות, נחמד.
תודה!אין מילה להוסיף מעבר לוואו
ביקורת שכיף לקרוא
אולי כי זה מפחיד?סתם מעניין, למה רוב הכותבים 'ביקורת ספרות' באתגר, הלכו על שירים ולא ספרים...?!
אנשים עושים מה שקל להם לעשותסתם מעניין, למה רוב הכותבים 'ביקורת ספרות' באתגר, הלכו על שירים ולא ספרים...?!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: