ב"ה אני יכול להעיד שמעולם לא פגשתי עורכים מקובעים ולא יצירתיים (לא פגשתי כל כך עורכים, אז אולי זה קשור...).הסאב טקסט שלך זו הזדמנות "לרדת" על עורכים מקובעים ולא יצירתיים?
אני הבנתי שהסצנה צריכה להיות פשוטה יותר, וההתמקדות בפרטים הקטנים חזקה יותר.נראה שהסופגניות סתמו לאנשים את החלק הזה במח שאחראי על אתגרי הכתיבה...
העליתי משהו אני מקווה שהבנתי נכון את הרעיון
הכוונה למשהו יומיומי יותר? לא הקלישאות הקלאסיות?אני הבנתי שהסצנה צריכה להיות פשוטה יותר, וההתמקדות בפרטים הקטנים חזקה יותר.
אוליח אני לא הבנתי נכון...
ואכן, משהו במוח נחלש... העייפות, היוונים...
כל קטע קלישאתי קביל, לא חובה משהו יום יומי. אתם בוחרים את הז'אנר.@שמואל י
צריך את עזרתך במיקוד האתגר...
אני הבנתי שהסצנה צריכה להיות פשוטה יותר, וההתמקדות בפרטים הקטנים חזקה יותר.
אוליח אני לא הבנתי נכון...
ואכן, משהו במוח נחלש... העייפות, היוונים...
אז הקטע שלי פחות בכיוון.כל קטע קלישאתי קביל, לא חובה משהו יום יומי. אתם בוחרים את הז'אנר.
לא חובה, אבל כמובן שכמה שהסצנה פשוטה יותר והפרטים הקטנים משמעותיים יותר בהפיכת הסצנה לקטע טוב, סיכויי הזכייה גדלים.
הערת אגב: למרות שהפרטים הקטנים לא אמורים לסתור את הסצנה ואת הדמויות, הם בהחלט יכולים להוסיף רבדים נוספים,דילמות,או כפל משמעויות לקטע. אני מוסיף את זה כי עברתי על הניסוח שלי באתגר ואני לא בטוח אם זה היה מובן.
אין לי עם זה בעיה, כמובן@R.E.Y מבחינתכם זה בסדר?
יצאו לי נסיונות טפשיים באתגר הזה....קטע שלישי כבר (מחקתי שני קטעים!) וגם הוא לא מובןהוספתי כמה משפטים כל עוד אפשר לערוך, מקווה שעכשיו מובן קצת יותר.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: