כל מה שיש לכם לומר על אינקטובר ובכלל.
כאן המקום
כאן המקום
עוד לא התחלנו...
חחחח ידעתי שתעשי על הפסוק הזה
הלוואי שכל העורבים היו נראים חמודים כמו בציור שלך...
שווה ללכת אפילו על שירבוטים מהירים, בלי לשתף, פשוט שירבוט כלשהו ולקבוע לכתחילה כמה דקות מוכנים לתת לזה,רק לחשוב על הרעיונות האלה ייקח לי את כל הזמן...
קודם צבע אחרי זה אינק.@~רחלי~ האיורים שלך מפתיעים כל פעם מחדש
גלי לנו בבקשה מה את מקדימה למה, אינק או צבע? ממש קשה לזהות
חחח איזה זיכרון ...@יחיאל ב. ציור מיוחד!
שנה שעברה היה מיוחד השיק של דפי כולל
היי . לא נמצאת פה הרבה קפצתי לרגע ונתקלתי באיורים שלך שהם מקסימים בעיניי והייתי חייבת לעצור ולפרגן. ( אז הנה אני עוצרת ומפרגנת)כל מה שיש לכם לומר על אינקטובר ובכלל.
כאן המקום
היי . לא נמצאת פה הרבה קפצתי לרגע ונתקלתי באיורים שלך שהם מקסימים בעיניי והייתי חייבת לעצור ולפרגן. ( אז הנה אני עוצרת ומפרגנת)
אני אוהבת את זה שיש לך סגנון משלך ואת עיקבית איתו ולא מנסה לחקות משהו או מישהו או סגנון מוכר אחר מהשוק שלנו.
אוהבת את הבחירה לקחת את רשימת האינקטובר לקו יהודי שמח עליז ומלא בפאן ונשמה. ( שלך)
קיצור זה מלא בחן בעיקר מהסיבה שאת מציירת בסגנון שלך שמאפיין אותך ולא מחקה אחרים . זה פשוט ניכר וזורח כל כך יפה באיורים מה אני אגיד לך.
משהו משהו.
שיהיה בהצלחה
תודה @מ. אברהמוב על פתיחת אשכול הזה!
זה נתן דחיפה טובה להשתטף ב אינקטובר, וממש כיף.
גם נורא מיוחד לראות את היצירות שלך! מחשבה ואומנות מיוחדת...
תודה על המילים הכלכך חמות!!@libby03 מה אגיד לך את פשוט אלופה.
יש לך את זה בענק, האיורים שלך נוטפי חן והבעה, וזה מה שהעולם שלנו צריך באומנות.
כל ציור וציור אני יותר ויותר מבינה שיש לנו כאן עסק עם מאיירת רצינית.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: