זה מידיעה ברורה?לידיעת כל המתענינים והמעונינים להגיע לחרמון יש בהר למעלה שלג בשפע והכניסה חופשית+ רכבל אף אחד לא מבקש כרטיס אפשר להגיע חופשי
או שמועה?
הייתם שם?
כי ביום חמישי משה היה שם הם בקשו כרטיסים....
זה מידיעה ברורה?לידיעת כל המתענינים והמעונינים להגיע לחרמון יש בהר למעלה שלג בשפע והכניסה חופשית+ רכבל אף אחד לא מבקש כרטיס אפשר להגיע חופשי
אתה היית בעצמך היום???.לידיעת כל המתענינים והמעונינים להגיע לחרמון יש בהר למעלה שלג בשפע והכניסה חופשית+ רכבל אף אחד לא מבקש כרטיס אפשר להגיע חופשי
אני!!!רק מעדכנת..
הבנתי שנשאר ממש מעט שלג
אז נהרסו לנו התוכניות...
תכלס,
אולי מישו כן מעונין,
יש לי 12 כרטיסים להעביר למי שמעונין, למחר(בחינם)
בכיף
עדיין רלוונטי? אני מעוניינת בחלק מהכרטיסיםיש לי 24 כרטיסים ליום שני
מי שרוצה שיגיב פה
0548525016 מעוניינת ב 5 כרטיסים תודהעדיין רלוונטי? אני מעוניינת בחלק מהכרטיסים
יש לי כרטיסים חינם תכתבו לי מספר או מייל עכשיו ואעביר בחינם מי שמעונייןאשמח ג"כ לקבל 7 כרטיסים אם יש מיותר0583200881 תודה
0548525016 זה המספר שלי AYALA5833593 שטורדל גימיל נקודה קומ זה המייל . מעוניינת ב5 כרטיסים תודה ענקיתיש לי כרטיסים חינם תכתבו לי מספר או מייל עכשיו ואעביר בחינם מי שמעוניין
אני מעוניינת ב5. תודה 0548525016יש לי שש כרטיסים לאתר החרמון
מישהי רוצה?
מקפיצה שוב,
שש כרטיסים למחר כל כרטיס ב20 ש"ח
מי שמעוניין יכול לפנות באישי
0548525016 5 כרטיסיםאני אשמח .
מקובלנו מרבותינו הדמוקרטים שכותבים כךב
בושה שאת לוקחת על זה כסף
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: