ראיון לא.כלומר? יש לך ראיון איפה לתפוס לפני שיגמר...?
היי סקי? שירות?מאד כדאי לדעתי כבר עכשיו לתפוס טיסות לר"ה הקרוב
כמה הסתייגויות:
נבואה ניתנה ל.... ולכן
1. אף אחד לא יכול לדעת עד ראש השנה מה יהיה, מ-אוקראינה תפתח לטיסות ויהיה טיסות ישירות מישראל לאוקראינה עד-לא יהיה בכלל טיסות מ.. ל....... טוב לא נפתח שה לפטן (פה לשטן) אבל בכל אופן כדאי לדעתי לקנות מחברות תעופה שיותר נותנים שירות ועדיין יש מה לעשות-כגון חברת היי סקיי לבוקרשט יש עדיין מחירים די סבירים (גילוי נאות אני מחזיק על הטיסות של יום ראשון בוקר/ערב הרבה מקומות) גם שדה תעופה במרחק סביר (מי שטס שנה אחרונה לבוקרשט הגיע יותר מהר מהנוסעים שנחתו בקישינב) וגם המחירים שלהם מאד סבירים כאמור בעיקר על הכבודה שהם לוקחים בסה"כ 30 יורו על מזוודה לכל צד (מה שבוויז אייר עולה כ-90 יורו לכל צד כך שזול עולה יקר) טרולי גם עלות נמוכה, וברוב הכרטיסים הוא כבר כלול
וויז אייר לא כל כך מומלץ לדעתי כעת מ-2 סיבות,
1: המחירים כבר לא מפתים בכלל (לאחר שהסוכנים לקחו מקומות)
2: מאד קשה לסמוך עליהם על כל דבר שלא יזוז
2. אל על וחברת טרום לבוקרשט גם עדיין אפשר למצוא דברים נחמדים במחיר (לפני שה...)
3. טיסה ישירה לקישינב
כבר נגמר לי הזמן אולי יותר מאוחר בל"נ אכתוב עוד...
תבדוק האם יש מחיר אטרקטיבי לוילנא.כלומר? יש לך רעיון איפה לתפוס לפני שיגמר...?
יש לך מחירים לדוגמה?באלול בשנה האחרונה, היו הרבה אפשרויות זולות, גם כאלו שהיו יקרים יותר מוקדם.
לאור העובדה שאפשר לטוס לכל כך הרבה שדות תעופה, אני לא רואה סיבה כרגע שזה לא יחזור על עצמו בשנה הבאה
צודק?
אם אני זוכר נכון הירידה היית רק בוויז איירשנה שעברה היה ב"ה מפולת במחירי טיסות לכל מיני יעדים ברגע האחרון (דהיינו ירידת מחירים גדולה בסוף תמוז ותחילת אב ליתר דיוק) ויש לקחת זאת בחשבון.
וויזאייר היתה ירידה גדולה, הייתה גם ירידה בריינאייר יותר קטנה אבל ירידה.אם אני זוכר נכון הירידה היית רק בוויז אייר
היה בעוד חברות?
אז יש לנו היום הזדמנות להכיר לו טובה, על פועלו ולתרום כמה דולרים.. ולהעביר לחברים היקרים שנוגעים בדבר..לאנשי הצדיק הננמ"ח זיע"א חסידי ברסלב היקרים די בכל אתר ואתר
השלום והברכה!
אנו נמצאים כעת בעיצומו של המאמץ השנתי למען המשך פעילות הקודש במוסדות יד ישראל כאן בפינסק בלארוס.
כפי שרבים מכם נוכחו לראות במו עיניהם, יהודים רבים זוכים לחזור לכור מחצבתם. ילדים שלא ידעו מאומה אודות יהדותם, זוכים לקבל חינוך יהודי אמיתי.
עוד ועוד בתים נאמנים בישראל הולכים ונבנים, והכל אודות לפעילות המאומצת של יד ישראל.
זו התשובה שלנו כנגד ההרס שניסו הקומוניסטים ימ"ש לזרוע בקרב יהדות ברית המועצות.
אנחנו מחברים את אותה החוליה שהם ניסו לנתק ומחזירים עטרה ליושנה.
כל זה לא מתאפשר ללא העזרה שלכם.
אני פונה אליכם, בואו וקחו חלק בדבר הגדול הזה של קירוב רחוקים אל אבינו שבשמים.
זכרו את דברי רבינו הקדוש (ליקו"מ י') שאמר: שעיקר גדולתו של הקב"ה, זה שהרחוקים יודעים ממנו יתברך.
תזכו למצוות!!
בהערכה רבה \ משה פימה – פינסק בלארוס
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: