זה מה שאני
משתמש פעיל
העסקן הבכיר????????????????????????????????????
העסקן הבכיר????????????????????????????????????
אומן סטורחבילת שיחות לאומן לנייד כשר
איפה אפשר לעשות
והנה ההודעה הרשמית:מהתקשורת האוקראינית כעת:
משטר כניסה ויציאה מיוחד יונהג באומן
בין ה-11 ל-21 בספטמבר יוקם באומן משטר מיוחד של כניסה ויציאה, תנועת אזרחים דרך העיר.
Ihor Taburets, ראש ה-OVA בצ'רקאסי, דיווח על כך .
הגבלות כאלה קשורות בהגעת עולי הרגל לעיר לרגל חגיגת ראש השנה. השנה, ראש השנה היהודי חל בתאריכים 15-17 בספטמבר. כ -30,000 צליינים צפויים להגיע.
נזכיר לכם שבשנה שעברה באומן הותקנו תמרורים חדשים ואמצעים מגבילים . לתושבי אומן שהתגוררו באזור הצליינים היו כרטיסים.
באיזה אזור?משהו יודע איך אפשר למצוא דירה ל16 איש
תודה רבה
תבדוק במרכז המידע אור בהירות הדרך יש שם קישורים להרבה חברות אוטובוסים באוקראינהמישהו יודע על אוטובוס מצ'רנוביץ לאומן? אולי קישור לחברת אוטובוס
?ואאוו
לא משנהבאיזה אזור?
51 אלף צפיות באשכול
יכול להיות שיש לי משהו,לא משנה
- ברחוב דמוצקגו
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכה
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת הַבֹּטְחִים בַּיהוָה כְּהַר צִיּוֹן לֹא יִמּוֹט לְעוֹלָם יֵשֵׁב:ב יְרוּשָׁלִַם הָרִים סָבִיב לָהּ וַיהוָה סָבִיב לְעַמּוֹ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:ג כִּי לֹא יָנוּחַ שֵׁבֶט הָרֶשַׁע עַל גּוֹרַל הַצַּדִּיקִים לְמַעַן לֹא יִשְׁלְחוּ הַצַּדִּיקִים בְּעַוְלָתָה יְדֵיהֶם:ד הֵיטִיבָה יי לַטּוֹבִים וְלִישָׁרִים בְּלִבּוֹתָם:ה וְהַמַּטִּים עַקַלְקַלּוֹתָם יוֹלִיכֵם יי אֶת פֹּעֲלֵי הָאָוֶן שָׁלוֹם עַל יִשְׂרָאֵל: