תעופה נסיעה לאומן לר"ה תשפ"ד

סוכנות נכספה

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
יש עוצר בערים ובכבישים הבין עירוניים בלילה?
א"כ איזה שעות?
א"כ זאת אומרת שכל מסלול של קברי צדיקים שארצה לעשות אוכל רק אם אצליח לתמרן שבשעות הלילה יהיה לנו איפה לישון בדרך?
אין סיכוי לעשות מסלולים כמו פעם עם אוטובוס 3 או 4 ימים רצוף?

נחמן העמקן

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
יש עוצר בערים ובכבישים הבין עירוניים בלילה?
א"כ איזה שעות?
א"כ זאת אומרת שכל מסלול של קברי צדיקים שארצה לעשות אוכל רק אם אצליח לתמרן שבשעות הלילה יהיה לנו איפה לישון בדרך?
אין סיכוי לעשות מסלולים כמו פעם עם אוטובוס 3 או 4 ימים רצוף?
לא.
בבין עירוני אין עוצר
מה שכתבו ב"וויסיט אוקראינה" אינו מעודכן

נחמן העמקן

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
ואסור לי להקלע לבארדיטשוב או למעזבוז על הדרך באמצע הלילה? כי שם ישנו כן עוצר?
שאלה טובה
אם אתה עם מזוודות לא יעצרו אותך כי רואים שזה עתה באת.
עד כמה שידוע לי, חוץ מבאומן (בפרט בימי הקיבוץ) אין אכיפה כמעט על העוצר

סוכנות נכספה

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
שאלה טובה
אם אתה עם מזוודות לא יעצרו אותך כי רואים שזה עתה באת.
עד כמה שידוע לי, חוץ מבאומן (בפרט בימי הקיבוץ) אין אכיפה כמעט על העוצר
בכל אופן, גם אם עוצרים במחסום,
מקס זה קנס או שוחד?
או שזה יכול להתגלגל לתחנת המשטרה/מעצר או במקרים קיצוניים גם לחשדות שאתה איזה אורח בלתי רצוי?

לא בא לי לראות את לוע הרובה מופנה אליי באיזשהו מחסום אי שם....

נחמן העמקן

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
בכל אופן, גם אם עוצרים במחסום,
מקס זה קנס או שוחד?
או שזה יכול להתגלגל לתחנת המשטרה/מעצר או במקרים קיצוניים גם לחשדות שאתה איזה אורח בלתי רצוי?

לא בא לי לראות את לוע הרובה מופנה אליי באיזשהו מחסום אי שם....
אני לא יודע
באומן הם מאיימים גם בויזה שחורה

נחמן העמקן

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
עכשיו מודיעים:
בס״ד
אחרי אין סוף עיכובים ומניעות
אושר לנו הרכבות הישירות מפולין לאומן וקיבלנו כרטיסים
עקב השיפוצים בפסים של פשמישל הפולנים לא אישרו רכבות מפשמישל וממדיקה
קיבלנו אישורים מתחנת רכבת חלם בפולין
ישירות לתחנת רכבת בעיר אומן
תחנת רכבת חלם נמצאת
3 שעות מורשא
4 שעות מקרקוב
2.5 מזשוב
5 שעות מקטוביץ
המחיר יהיה
$140 למיטה עליונה
150$ מיטה תחתונה
לאדם לכיון
כלול בתוך זה שאטלים לפושקינא
לעת עתה פתחנו רכבת אחד ליום רביעי 13/09/23
בשעה 10:15 בבוקר
לפי הביקוש נפתח עוד רכבות
יבוא הודעה נפרדת לגבי החזור שכניראה יהיה כל 3 שעות רכבת מאומן לחלם
המעונין בכרטיסים לרכבת יום רביעי בבוקר יצור איתי קשר 0504343810

סוכנות נכספה

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
נפעמתי,
פשוט נפעמתי מהסדר גודל של האתר של @אור אורות
פשוט אין מילים על גודל ההשקעה,

שאלה אחת על רכבות שלא הצלחתי למצוא מענה ברור.
נוחת בקרקוב, רוצה להגיע ללבוב ברכבת כדי לשכור רכב בתוך אוקראינה.
איך עושים זאת?
במילים פשוטות.
אדירי האשכול הזה, מישהו מוכן לעזור לי?

עריכה:
אולי מוורשה עדיף?
או אותו פרוצדורה?

נערך לאחרונה ב:

נחמן העמקן

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
איך עושים זאת?
במילים פשוטות.
צריך להגיע ברכת או ברכב לפשמישל ומשם לקחת רכבת לאוקראינה
רק שכעת לא נותרו כמעט כרטיסים ברכבות מחמת הביקוש.

נחמן העמקן

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
ישיבת הערכות לקראת עליית החסידים במחוז ויניצה
אמש (-30 באוגוסט) התקיימה במרכז האגודות הלאומיות של מחוז ויניצה ישיבת עבודה בנושא צעדי הביטחון עליית החסידים לאומן לרגל ראש השנה. היו מעורבים בה נציגים מהמשטרה, ביקורת הגבולות וארגונים יהודיים.

בישיבה דנו באופן שבו ניתן לקבל את הביטחון הציבורי והסדר לאורך מסלול הנסיעה של החסידים במחוז ויניצה. בין השאר דנו כיצד להבטיח את בטחון הציבור לאורך המסלול שיסעו עולי הרגל החסידים דרך אזור ויניציה בדרכם לאומן לראש השנה.
כמו כן, דנו באמצעים לשמירה על הביטחון הציבורי והסדר במקום ההתכנסות ההמונית האפשרית של החסידים.

הוחלט כי יתקיים מעקב אחר קבוצות מאורגנות של עולי רגל חסידים הנוסעים ברכבים בתוך האזור.

בימים שלפני ובמהלך ההדתי כוחות הביטחון יגבירו את הפיקוח על ציות לעוצר ואיסורים על התכנסויות ציבוריות המוטלות על פי חוק הצבא, בשל הסיכונים המתמשכים של פגיעת טילים על ידי רוסיה.

יוטלו הגבלות על תהלוכות דת ציבוריות, הפגנות והתכנסויות המוניות ליד מקומות תפילה באזור, למען ביטחון הציבור.

כל ההגבלות תואמו עם המשטרה הצבאית המקומית.

הפגישה עסקה גם בנושאי ביטחון והגבלות במהלך העלייה לרגל החסידית לאומן השנה, בהתחשב במלחמה ובחוק הצבאי. הרשויות המקומיות נוקטות באמצעים כדי לאזן בין מתן אפשרות לעלייה לרגל לבין שמירה על הסדר הציבורי והבטיחות.

ynigun

משתמש סופר מקצוען
הנדסת תוכנה
נפעמתי,
פשוט נפעמתי מהסדר גודל של האתר של @אור אורות
פשוט אין מילים על גודל ההשקעה,

איך עושים זאת?
במילים פשוטות.

עריכה:
אולי מוורשה עדיף?
או אותו פרוצדורה?
נראה לי שנשאר רק רכבת מחלם לקייב

אור אורות

מהמשתמשים המובילים!
בעניין העוצר:
לפחות ברוב רובה של אוקראינה העוצר הוא לא בכבישים בין עירוניים.
בכפרים כמו מעז'יבוז' וברסלב כמעט ואין אכיפה, בכל אוקראינה האכיפה די חלשה.
העונש יכול להסתכם בגירוש או קנס או ויזה שחורה במקרי קיצון.
אם תראו להם שעכשיו הגעתם (במקרה ויעצרו אותכם) כנראה יקלו מאד.
תזכורת: חובה להסתובב עם דרכון בכיס כל הזמן.

אור אורות

מהמשתמשים המובילים!
בעניין הרכבות (אם אני מבין אתה צריך ליא"צ של ר' לוי יצחק מברדיטשוב, או שאני מתבלבל עם מישהו אחר)
חוץ מהרכבות לברדיטשוב ולחמלינצקי, יש רכבות מפשמשיל ללבוב (גם אלה שלא עוצרות בויניצה עוצרות שם).
מקרקוב יש לך רכבת מעבר לכביש של השדה תעופה עד למרכז העיר ומשם לפשמישל.

אחת מיוחדת

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
צילום מקצועי
עיצוב ואדריכלות פנים
דרושים לי שני מיטות לראש השנה עד 150 דולר ...
אין תקציב.
אשמח להצטרף לקבוצות אם יש מישהוא?
הבנתי שאפשר לישון ליד איפה שאוכלים את הארוחת בוקר למטה... למישהוא יש פרטים?

אחת מיוחדת

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
צילום מקצועי
עיצוב ואדריכלות פנים
יש למישהוא שני מקום בהסעה מבוקרשט רביעי בוקר אשמח לפרטים.

נחמן העמקן

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
דרושים לי שני מיטות לראש השנה עד 150 דולר ...
אין תקציב.
אשמח להצטרף לקבוצות אם יש מישהוא?
הבנתי שאפשר לישון ליד איפה שאוכלים את הארוחת בוקר למטה... למישהוא יש פרטים?
אתם מתכוונים ליד ההכנסת אורחים של "פעדער", זה יותר יקר מהתקציב...
1693488094392.png

נחמן העמקן

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה

האם המלחמה באוקראינה תשפיע על כמות הנוסעים לאומן לראש השנה?​

בצל המלחמה המשתוללת באוקראינה מזה שנה וחצי, עולה השאלה בראשם של רבים, האם, ועד היכן, תהיה מכך השפעה על ציבור הטסים לאומן לראש השנה?

ובכן, כדי לשמוע את התשובה ולקבל את התמונה המלאה, פנינו לצוות המקצועי של משרד הנסיעות 'אעופה', כדי להתרשם מהנתונים שהם מציגים.
"בעיקרון," הם אומרים, "אי אפשר להתכחש לקושי שיש בשנתיים האחרונות בדרך לציונו של רבי נחמן מברסלב. הנסיעות מתבצעות רק דרך מדינה שלישית, על פי רוב כזו החולקת גבול עם אוקראינה, ושעות הנסיעה לאחר הנחיתה עומדים על בין עשר לעשרים שעות.
"מצב זה גרם לרבים להימנע מהנסיעה, בשל הקושי המובן בנסיעה ארוכה כל כך. עם זאת" הם מדגישים, "בשנה הנוכחית, לעומת השנה הקודמת בה המציאות לא היתה ברורה מבחינת מצב המלחמה, יש הרבה יותר נוסעים שמתכוננים להגיע.
"לפי ההערכות שבידינו, מספר הטסים לאומן השנה עומד על כארבעים אלף איש. אנו לוקחים בחשבון את כלל טיסות הצ'ארטר השכורות, ובנוסף מעריכים את הציבור שעומד להגיע עם טיסות סדירות דרך מדינות שונות הסמוכות לאוקראינה.
"אנו, באעופה" הם ממשיכים, "עושים את מירב המאמצים, שהדרך הארוכה לא תשפיע על ההחלטה אם לנסוע, ואנו משקיעים במיוחד במסלולים נוחים ומותאמים מכל המקומות האפשריים.
"אנו שמים דגש מיוחד גם על המחירים המוזלים, מחירים שלא תמצאו בשום מקום, והכל במטרה שכמה שיותר אנשים יזכו להשתתף בקיבוץ הקדוש, כפי ציוויו ורצונו של רבי נחמן מברסלב."
כדי להזמין כרטיסי טיסה, או להנות משאר השירותים שאעופה מציעה, כמו נסיעות פנים, לינה באומן, תקשורת, ביטוח רפואי ועוד, הקליקו כאן או חייגו לצוות המקצועי של אעופה שישמח לשרת אתכם, בטלפון 073.236.7722

רק רבינו

משתמש פעיל
נזכיר שוב:

מכירת כרטיסי רכבת יד 2 אינה חוקית:​

למרות שבעבר היה ניתן לשנות את שם הנוסע בPDF
בשבועות האחרונים חברת הרכבות אוקרזליזניציה מבצעת מבצעי אכיפה לנוסע ומשווים את השם שמופיע במאגר שלהם שמופיע בסריקה בברקוד עם השם בדרכון.

ניתן לבטל את כל הכרטיסים למעט הרכבות שינה מפשמישל באתר האוקראיני (לרכבות שינה הנ"ל אפשר לבטל רק בדפלקים בתחנות רכבת באוקראינה) רכבות ישיבה ניתן לבטל גם מפשמישל

הודעת דוברות של אוקרזליזניציה מיום 17/08:

1f686.png
Укрзалізниця продовжує системну боротьбу з перекупами та майстрами "квиткового фотошопу".
Цього разу демонструємо, як відбуваються перевірки пасажирів при посадці в поїзди та як (раптово, абсолютно несподівано) зникли квитки у перекупів на рейси польського напрямку
1f914.png

За два тижні ретельного контролю посадки, до рейсів було не допущено близько двох десятків пасажирів з квитками на імена, які не співпадали з документами, що посвідчують особу. Це, як правило, імена спекулянтів, під якими ті завчасно викуповують квитки, а потім перепродають їх зі зміненим у фоторедакторі ім'ям (яке все одно проявиться у провідника при скануванні) або навіть без змін.
❌
За останній місяць ми заблокували понад 600 акаунтів, які використовували спекулянти для масового викупу квитків.

תרגום:

אוקרזנליזניציה ממשיכה במאבק השיטתי שלה בשוחד ובמאסטרים של "פוטושופ כרטיסים".

הפעם אנו מדגימים כיצד מתבצעות בדיקות נוסעים בעת העלייה לרכבות וכיצד נעלמו (פתאום, באופן בלתי צפוי לחלוטין) כרטיסים מרוכשים חוזרים לטיסות פולין

במהלך שבועיים של בקרת עלייה קפדנית, סורבה כשני תריסר נוסעים עם כרטיסים ששמם לא תואם את תעודות הזהות שלהם. אלה הם, ככלל, שמות של ספקולנטים, שבמסגרתם הם קונים כרטיסים מראש, ואז מוכרים אותם מחדש עם שינוי השם בעורך התמונות (שעדיין יופיע במדריך בעת הסריקה) או אפילו ללא שינויים.

במהלך החודש האחרון, חסמנו יותר מ-600 חשבונות המשמשים ספקולנטים לקניית כרטיסים בהמוניהם.

עוד פרטים
אז מה הפיתרון להחליף כרטיסים לאדם אחר ברכבת מפשמישל לויניצה ביום רביעי 10 בבוקר?
אולי יש אפרות יצירת קשרא איתם שהם יוכלו שם לשנות את השם באופן ליגאלי?

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון

וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!

19.11

י"ח חשוון

פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר

19.11

י"ח חשוון

אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!

25.11

כ"ד

פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכה

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת הַבֹּטְחִים בַּיהוָה כְּהַר צִיּוֹן לֹא יִמּוֹט לְעוֹלָם יֵשֵׁב:ב יְרוּשָׁלִַם הָרִים סָבִיב לָהּ וַיהוָה סָבִיב לְעַמּוֹ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:ג כִּי לֹא יָנוּחַ שֵׁבֶט הָרֶשַׁע עַל גּוֹרַל הַצַּדִּיקִים לְמַעַן לֹא יִשְׁלְחוּ הַצַּדִּיקִים בְּעַוְלָתָה יְדֵיהֶם:ד הֵיטִיבָה יי לַטּוֹבִים וְלִישָׁרִים בְּלִבּוֹתָם:ה וְהַמַּטִּים עַקַלְקַלּוֹתָם יוֹלִיכֵם יי אֶת פֹּעֲלֵי הָאָוֶן שָׁלוֹם עַל יִשְׂרָאֵל:
נקרא  5  פעמים

אתגר AI

געגוע קיצי • אתגר 138

לוח מודעות

למעלה