ביום שני שאחרי ראש השנהלתועלת הציבור
לקבוצה איכותית הנוסעת מאומן לבודפשט ישנם מקומות פנוים במחיר 105$ שזה זול יחסית
וכן מקומות פנוים מאומן לקלוז נאפוקה במחיר זול
לתיאום והצטרפות
0548501400 נחמן
ביום שני שאחרי ראש השנהלתועלת הציבור
לקבוצה איכותית הנוסעת מאומן לבודפשט ישנם מקומות פנוים במחיר 105$ שזה זול יחסית
וכן מקומות פנוים מאומן לקלוז נאפוקה במחיר זול
לתיאום והצטרפות
0548501400 נחמן
אשריך אח יקר, יה"ר שתזכה להפיק את המירב מהנסיעה הקדושה,נפשי משתוקקת להגע לציון המצוינת בפעם הראשונה בחיי...
מי יכול להחכים אותי בנוגע לאפשרויות הלינה,
שני אנשים לא מדי מפונקים,
איפה מחפשים, כמה אמור לעלות בערך,
אשמח למידע, וגם לתפילה שיבטלו המניעות ואזכה לכך...
סגירה מראש,כמה אמור לעלות בערך,
הקישורים שהבאתם שם לקניית מקומות ברכבת מפולין לאוקראינה לא רלוונטים כי א"א לשלם עם כרטיס אשראי ישראליחדש! מרכז מידע "אור בהירות הדרך" מהנחיתה ועד לציון הקדוש | הפרטים המלאים:
כל המידע במקום אחד! מתכוננים לנסוע לאומן לראש השנה ולא יודעים מהיכן מומלץ לנסוע? מחפשים מידע על מערך הרכבות באוקראינה וברחבי אירופה? מנסים לקנות כרטיסים לרכבות ללא הצלחה? מאיפה מומלץ לחצות את הגבול השנה, ובאלו מהם יווצרו עומסים? כיצד מצטרפים לקבוצה לנסיעות מנמלי התעופה ומתחנות הרכבת לאומן? על שאלות אלו ועוד רבות, תקבלו בעז"ה תשובות בכתבה שלפניכם:
בעקבות סגירת המרחב האווירי באוקראינה, והנסיעה ממדינות שונות ומיעדים מרוחקים, קיים בלבול בציבור בכל הנוגע לאפשרויות התחבורה מרחבי אירופה לאומן וחזרה, אם בענין הרכבות ותחבורה ציבורית, אם בענין נסיעות מאורגנות, ורבים הם מאנשי שלומנו השואלים ומחפשים מידע על דרכי הגעה לאומן לקראת ראש השנה תשפ"ד.
ובסייעתא דשמיא לאחר עבודה ממושכת ומאומצת של כמה אברכים מאנ"ש אשר ידיהם רב להם בענינים אלו, הוקם מרכז מידע "אור בהירות הדרך", אתר בו ניתן לקבל את כל המידע והאינפורמציה בשלל הענינים הנוגעים לדרכי נסיעה.
האתר נערך באופן נגיש וידידותי ומחולק למספר קטגוריות:
א. "מדריכים לנסיעה באירופה" כאן ניתן למצוא מדריכים לנסיעה ברכבות, את תחנות הרכבת השונות, ופירוט מלא של נקודות הגבול בין אוקראינה לשלל המדינות והעומסים בהם, מרחקי נסיעה מנמלי התעופה ותחנות הרכבת, ועוד
ב. "לוח זמנים לרכבות" כאן ניתן בקלות למצוא את לוח הזמנים לכלל הרכבות מכל המדינות בקטגוריות מסודרות עבור כל מדינה ומדינה בפני עצמה, כמו כן ניתן למצוא את הדרכים הנוחות לרכישת כרטיסים, בדגש על פתרונות לבעיות מסוימות שישנם ברכישת הכרטיסים.
ג. "התארגנות לנסיעות קבוצתיות" – פלטפורמה יחודית בה ניתן להתארגן יחד לנסיעות פנים מנמלי התעופה ותחנות הרכבת השונות, על מנת להוזיל עלויות וכן על מנת לנסוע בצוותא חדא.
ועוד מידע חשוב ורב כאשר תחזנה עיניכם…
מרכז המידע מתעדכן באופן שוטף כל העת על ידי העורכים, בנוסף ישנה אפשרות לכל אחד לעדכן במידע נוסף שברשותו לטובת הכלל בצורה פשוטה וקלה. כמו כן במידה ויש שאלות ניתן גם להגיב ולקבל מידע נוסף.
כל מה שנותר לכם הוא פשוט להכנס כעת לכתובת: https://uman.pw/
או בחיפוש: מרכז מידע אור בהירות הדרך.
בתפילה שנזכה אכן לראות אור בהירות הדרך ולהתקבץ עמו יחד ברננה.
קרדיט: breslevnews
אפשר לקנות עם כרטיס אשראי ישראלי (אולי לא בכל הכרטיסים אבל אני באופן אישי העברתי שם עם ישראכרט)הקישורים שהבאתם שם לקניית מקומות ברכבת מפולין לאוקראינה לא רלוונטים כי א"א לשלם עם כרטיס אשראי ישראלי
יש דרך אחרת לקנות?
אז אולי נכנסנו לקישור לא נכון?אפשר לקנות עם כרטיס אשראי ישראלי (אולי לא בכל הכרטיסים אבל אני באופן אישי העברתי שם עם ישראכרט)
צריך לבחור במסוף של פריבאט בנק (הירוק. אמצעי)
יש שאומרים שעבר להם דווקא בגוגל פאי, לי עבר גם באמצעות מילוי פרטי הכרטיס בצורה הרגילה
יש רק קישור אחד לאתר הרשמיאז אולי נכנסנו לקישור לא נכון?
אפשר קישור עדכני?
אהההה ממש נרגענושר החוץ אלי כהן חושף: לא תהיה בעיה לישראלים להגיע לאומן בראש השנה.
נכוןהקישורים שהבאתם שם לקניית מקומות ברכבת מפולין לאוקראינה לא רלוונטים כי א"א לשלם עם כרטיס אשראי ישראלי
יש דרך אחרת לקנות?
הסעיף השני לא מדויק. רבים הצליחו לרכוש כרטיסים בימים האחרונים באמצעות כרטיסי אשראי ישראלים גם בסכומים גדולים (ביניהם אני הקטן)נכון
צריך 3 פרמטרים בשביל לקנות שם
1. Vpn אוקראיני או דומה
2. אשראי אירופאי
3. סים אוקראיני
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכה
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת הַבֹּטְחִים בַּיהוָה כְּהַר צִיּוֹן לֹא יִמּוֹט לְעוֹלָם יֵשֵׁב:ב יְרוּשָׁלִַם הָרִים סָבִיב לָהּ וַיהוָה סָבִיב לְעַמּוֹ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:ג כִּי לֹא יָנוּחַ שֵׁבֶט הָרֶשַׁע עַל גּוֹרַל הַצַּדִּיקִים לְמַעַן לֹא יִשְׁלְחוּ הַצַּדִּיקִים בְּעַוְלָתָה יְדֵיהֶם:ד הֵיטִיבָה יי לַטּוֹבִים וְלִישָׁרִים בְּלִבּוֹתָם:ה וְהַמַּטִּים עַקַלְקַלּוֹתָם יוֹלִיכֵם יי אֶת פֹּעֲלֵי הָאָוֶן שָׁלוֹם עַל יִשְׂרָאֵל: