אני לא יודעת מה המקור להמלצות הנ"ל.נכתב ע"י אחינועם;1350857:מסאג' לחניכיים באמצעות מברשת השיניים.
המברשת אמורה לעמוד בהטייה של 45 מעלות מהשניים והחניכיים, כשקצה המברשת חודר לכיס החניכיים ובו זמנית שאר המברשת מעסה את החניכיים.
להבריש חזק 20 פעם על כל 2 שיניים, לחזור על הפעולה גם מהכיוון הפנימי.
זה סיפור של כמה דקות כל פעם, לחזור על הפעולה פעמיים ביום.
לפעולת עיסוי טובה יותר, כדאי להוסיף מעט מלח למשחת השיניים.
נ.ב. לא להבהל מירידת דם זה חלק מהריפוי.
מספר המלצות על מברשת שיניים טובה:
1. ידית קשה ולא גמישה.
2. שערות קשות ולא רכות.
3. כל השערות מסתיימות באותו הגובה.
בקיצור המברשת הכי פשוטה שיכולה להיות, רק חבל שקשה למצוא אותה.
אגב. אותו רופא שיניים שנתן לי את ההמלצות האלה, ציין שבניגוד לדעה הרווחת שאנו אמורים לצחצח את השיניים, פעולת הציחצוח היא בעיקר חיונית לחניכיים. לכן כל מה שכתבתי כאן מומלץ גם לכל אדם שרוצה לשמור על חניכיים בריאות.
בהצלחה! ורפואה שלימה!!
נכתב ע"י את;1351026:הדברים הם לא פשוטים, אני הייתי אצל רופא עם בעיה כזאת והוא טען שהכל נובע מצחצוח חזק מדי על החניכיים, הוא טוען שלגמרי לא טוב לצחצח את החניכיים, לכן ממולץ ללכת לרופא מומחה בתחום, יש אחד שנמצא בבני ברק קוראים למרפאה סילונית שמומחה בזה המספר זה 1800822822 אבל אין לי המלצות עליו, מה שצריך זה לברר היטב.
אני גם התפלאתי ושאלתי את הרופא על כך והוא אמר שיש גישה כזו שטוענת שצריך להיות מאוד עדינים עם החניכיים, אבל לטענתו הטיפול הנכון הוא, לשפר את זרימת הדם בחניכיים.נכתב ע"י dk;1351040:אני לא יודעת מה המקור להמלצות הנ"ל.
כי לי אמרו הפוך, אז תבררי אצל רופא מוסמך שלא יהיה לך לבסוף נזק יותר מתועלת.
מה אמרו לי:
לצחצח לא חזק מידי.
עם מברשת שיניים רכה ולא קשה.
להעביר חוט דנטלי מידי יום.
לעשות ניקוי אצל שיננית לעיתים תכופות יותר.
אל תקחי מהפורום המלצות רפואיות (גם לא ממני)
נכתב ע"י פורום;1350825:מישהוא יודע על פתרון טבעי או ביתי לנסיגת חניכיים?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: