יש כזה דבר ביטול שליחה
אני לא יודע אם זה קשור
אבל זה אפשרי עד 30 שניות
אם לוחצים ביטול זה לא שולח את זה בכלל ואז היא לא היתה מקבלת את זה זה לא קשוראבל היא אומרת שרק אחרי כמה שעות..
יש כזה דבר ביטול שליחה
אני לא יודע אם זה קשור
אבל זה אפשרי עד 30 שניות
אם לוחצים ביטול זה לא שולח את זה בכלל ואז היא לא היתה מקבלת את זה זה לא קשוראבל היא אומרת שרק אחרי כמה שעות..
זה באמת לא קשוריש כזה דבר ביטול שליחה
אני לא יודע אם זה קשור
אבל זה אפשרי עד 30 שניות
לא כול אחד זה יכול להיות שלחצת אל קישור מסוים שהוא שלך או משהו כזה או שהו עשיג את הסיסמה שלכם אם אתם משתמשים באותה סיסמה במקומות אחריםאני לא יודעת לעשות את כל זה אגש לטכנאי או שתתחבר למחשב שלי.
אבל אם הוא פורץ אז הוא יעשה את זה שוב.
ובכלל כל אחד יכול לפרוץ למייל ולמחוק חוזים וכו?
זה ממש פשוט, התחילי עם זה: בתחתית המייל יש:אני לא יודעת לעשות את כל זה אגש לטכנאי או שתתחבר למחשב שלי.
האם הסתדרתם?אני לא יודעת לעשות את כל זה אגש לטכנאי או שתתחבר למחשב שלי.
לא כדאי אולי להשאיר אותו מחובר איכשהו,האם הסתדרתם?
שם ניתן לראות בקלות האם מישהו נוסף מחובר/היה מחובר לאחרונהזה ממש פשוט, התחילי עם זה: בתחתית המייל יש:
פעילות אחרונה בחשבון: לפני XXXX
פרטים
לחצי על פרטים. אם ישנם מקומות נוספים מחוברים, תוצע האפשרות לנתק
למשטרה יש את הדרכים שלהם. רשימת הכתובות מהם החשבון היה מחובר עדיין נשמרת.לא כדאי אולי להשאיר אותו מחובר איכשהו,
כדי שלמשטרה תהיה דרך לעלות עליו?
חשדתי באפשרות כזו. במיוחד לאור העובדה שהתיאור הוא שזה היה פתוח ונעלם.ואולי הוא בכלל שולט בכל המחשב, ולא רק דרך המייל?
ואז הפתרון המוצע לא כ"כ יועיל פה.......
אולי הוא גם שולט במצלמות אבטחה של הבית..ואולי הוא בכלל שולט בכל המחשב, ולא רק דרך המייל?
ואז הפתרון המוצע לא כ"כ יועיל פה.......
אולי הוא גם שולט במצלמות אבטחה של הבית..
ואולי הוא בכלל איראני אנטישמי.. (בצחוק כן.. =)
האם הסתדרתם?
ואז לאחר ששניתם סיסמה ויצאתם מכל הפעילות.
פשוט תשחזרו את המיילם האחרונים, כך שאם לא עברן 30 יום ניתן לשחזר את המיילים.
לאחר שיצאת מכל המקומות האחרים:
לבצע בדיקת אבטחה!
לבדוק לאיזה אפליקציות ותוספים או מכשירים יש גישה, לנתק כל מה שלא מוכר לך.
ולשנות סיסמה, להוסיף אימות דו שלבי לחשבון, (לא לשכוח להגדיר קבלת שיחה ולא SMS)
אחרי שכל זה בוצע, להשתמש בכלי הזה:
Gmail Message Recovery Tool - Gmail Help
Recover your emails that might have been deleted due to someone accessing your account without permission.support.google.com
eset אנטי וירוסאם היו שינויים נוספים במחשב/אימייל?
האם יש אנטי וירוס פעיל? איזה?
פעילות אחרונה לפני 5 שעות. איך משנים את זה ליותר שעותשם ניתן לראות בקלות האם מישהו נוסף מחובר/היה מחובר לאחרונה
לפי כתובת IP שונה..
זה אומר את הפעילות אחרונה. כדי לראות פעילות מיותר שעות לוחצים על "פרטים".פעילות אחרונה לפני 5 שעות. איך משנים את זה ליותר שעות
האם הסיסמה שלכם קשה לפיצוח? או שהיא מספר טלפון, זהות וכדו'?בדיקת סיסמאות- אין סיסמאות שנחשפו לאחרים!
זה מה שטכנאי יכול. עדיין צריך לפנות למשטרה בגלל האיומים! זה לא סותר.יש עוד משהו שניתן לעשות? טכנאי יכול או שרק משטרה?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ס'
קיג סֵעֲפִים שָׂנֵאתִי וְתוֹרָתְךָ אָהָבְתִּי:קיד סִתְרִי וּמָגִנִּי אָתָּה לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קטו סוּרוּ מִמֶּנִּי מְרֵעִים וְאֶצְּרָה מִצְוֹת אֱלֹהָי:קטז סָמְכֵנִי כְאִמְרָתְךָ וְאֶחְיֶה וְאַל תְּבִישֵׁנִי מִשִּׂבְרִי:קיז סְעָדֵנִי וְאִוָּשֵׁעָה וְאֶשְׁעָה בְחֻקֶּיךָ תָמִיד:קיח סָלִיתָ כָּל שׁוֹגִים מֵחֻקֶּיךָ כִּי שֶׁקֶר תַּרְמִיתָם:קיט סִגִים הִשְׁבַּתָּ כָל רִשְׁעֵי אָרֶץ לָכֵן אָהַבְתִּי עֵדֹתֶיךָ:קכ סָמַר מִפַּחְדְּךָ בְשָׂרִי וּמִמִּשְׁפָּטֶיךָ יָרֵאתִי: