ניסתם להכניס את המיל או חלק ממה שכתבתם במיל לשורת החיפוש??שלחתי מייל למישהו והוא החזיר לי מייל ואז אני רואה שהמייל נמחק. הוא לא באשפה ולא בכל הדאר. כשנכסתי להיסטוריה ראיתי את הכותרת של המייל אך רשום לי: לא ניתן לעלות שיחה זו. איך זה ייתכן הלא מייל נחשב מסמך מוכר? ניתן לשחזר כן את השיחה?
תודה לעונים זה מייל חשווב
בד"כ זה אומר שהקישור הזה כבר לא בתוקף. זה לא אומר שהשיחה באמת נעלמה.לא ניתן לעלות שיחה זו
וזה??יש לי חשד קטן שמדובר במשהו אחר
נכון, ב'מצב סודי'.למיטב זכרוני, יש כזה אפשרות בגימייל, לשלוח מייל עם תאריך תפוגה, שאחריו זה נמחק
וזה??
זה^למיטב זכרוני, יש כזה אפשרות בגימייל, לשלוח מייל עם תאריך תפוגה, שאחריו זה נמחק
יתכן שסגרת את המייל או את האינטרנט פתאומית, וזה נהיה תקולנכון, ב'מצב סודי'.
אבל זה לא נמחק, עדיין רואים את זה. רק א"א לפתוח.
מייל שהתקבל לא מושפע מזה. הכל שמור על השרת כרגיל.יתכן שסגרת את המייל או את האינטרנט פתאומית, וזה נהיה תקול
ברור שהוא לא ישלח שוב. הוא מחק בכוונה.יא לבקש ממנו שישלח שוב
ברור שהוא לא ישלח שוב. הוא מחק בכוונה.
לא נראה לי שהוא שלח מוצפן. הוא כתב ורצה להשמיד ראיות.
הוא ענה בצורה בוטה שאזהר ממנו כי הוא הולך להפעיל נגדי כח וכו אין צורך לפרט.
אבל אין לי הוכחה. זה נמחק.אבל אם זה איום, אפשר ללכת למשטרה.
הם יכולים לשחזר.אבל אין לי הוכחה. זה נמחק.
רגע, תבטיחי שבסוף הסיפור את מעדכנת אותנו מה היה.אבל אין לי הוכחה. זה נמחק.
אבל היא אומרת שרק אחרי כמה שעות..יש כזה דבר ביטול שליחה
אני לא יודע אם זה קשור
אבל זה אפשרי עד 30 שניות
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ס'
קיג סֵעֲפִים שָׂנֵאתִי וְתוֹרָתְךָ אָהָבְתִּי:קיד סִתְרִי וּמָגִנִּי אָתָּה לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קטו סוּרוּ מִמֶּנִּי מְרֵעִים וְאֶצְּרָה מִצְוֹת אֱלֹהָי:קטז סָמְכֵנִי כְאִמְרָתְךָ וְאֶחְיֶה וְאַל תְּבִישֵׁנִי מִשִּׂבְרִי:קיז סְעָדֵנִי וְאִוָּשֵׁעָה וְאֶשְׁעָה בְחֻקֶּיךָ תָמִיד:קיח סָלִיתָ כָּל שׁוֹגִים מֵחֻקֶּיךָ כִּי שֶׁקֶר תַּרְמִיתָם:קיט סִגִים הִשְׁבַּתָּ כָל רִשְׁעֵי אָרֶץ לָכֵן אָהַבְתִּי עֵדֹתֶיךָ:קכ סָמַר מִפַּחְדְּךָ בְשָׂרִי וּמִמִּשְׁפָּטֶיךָ יָרֵאתִי: