אלינור הרוש
משתמש פעיל
שלום..עד עכשיו לא הגיע
הגיע כבר??
ניסיתם ?
מה היו התוצאות?
שלום..עד עכשיו לא הגיע
כנראה בגלל שהפטרייה מגיעה גם מאיזה זיהום פנימי שהפרביוטיוקה עוזרת להתגבר עליולמה?
לא הבנתיהייתי בבריכה בתדירות גבוהה והכל פשוט נמס ונשר באותו הזמן ...
מאמינה שאקונומיקה בהחלט יכולה לעזור אבל רק תקופתי ולא לאורך זמן ...
לאשלום..
הגיע כבר??
ניסיתם ?
מה היו התוצאות?
מישהו ניסה את זה?
3.78US $ 62% OFF|SUAI 20ML נייל פטרייתי טיפול רגליים טיפול מהות נייל רגל הבוהן מסמר פטרייה הסרת ג 'ל אנטי זיהום Paronychia פטרת הציפורניים|טיפול בציפורניים| - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comhe.aliexpress.com
מה עושים? מורחים? כמו לק?בלת"ק
חומץ תפוחים שבועיים הכל נהיה כמו חדש לא נראה שהיה משהו
עשיתי את זה לפני שלש שנים
באותו חומר כל פעם בלי לשפוך? 45 דקות?לא קניתי שני בקבוקים של ליטר שמתי בקערה של נטילת ידים והשראתי את הרגלים בתוכה 3/4 שעה
כל יום במשך שבועיים
נ.ב
עשיתי זאת בסיון תשע"ט ומאז הרגל נראית חדשה +עור חלק ונעים
(אני מרחם עליכם אז אני לא מעלה תמונה של לפני/ואחרי )
לאהיי, ניסית את זה?
יש מישהו שיכול להעיד ש חזן עזר לו לפטרת בציפורן?יש את מנחם חזן מבני ברק יש לו טיפול פלא עם בצק שהוא מכין והדבר לא חוזר לעולם,ואם זה לאישה יש את הכלה שלו שמטפלת בנשים וזה סודי המתכון של הבצק הוא עובר מאב לבן.
אתה מדבר על פטריה בציפורן או בעור?לא קניתי שני בקבוקים של ליטר שמתי בקערה של נטילת ידים והשראתי את הרגלים בתוכה 3/4 שעה
כל יום במשך שבועיים
נ.ב
עשיתי זאת בסיון תשע"ט ומאז הרגל נראית חדשה +עור חלק ונעים
(אני מרחם עליכם אז אני לא מעלה תמונה של לפני/ואחרי )
זה לא אופציה !!!!!!רק כדורים
למה לא?זה לא אופציה !!!!!!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: