התייעצות נכון שקבעת תור לרופא. אבל התור לא תקף... מה עושים?

שוגי1

משתמש פעיל
אוטומציה עסקית
חיפשתי הרבה זמן רופא טוב בקופת חולים התורים הקרובים הזמינים הם בעיקר לסנדלרים....
אתמול בשעת ערב נכנסתי לאתר הקופ"ח ופתאום לרופא טוב מאד (6 חודשים המתנה לתור) היה תור פנוי ליום למחרת.
כמובן שקבעתי.
ביטלתי פגישה, שינתי סדר יום,
אחרי שיצאתי מהבית אני מקבל שיחה נזעמת מהמרפאה שהתור לא תקף, כלומר זה לא מעניין אותם שקבעתי דרך האתר מבחינתם התור לא תקף הם אומרים לי אל תבוא כי פשוט לא יכניסו אותך, לא עזר כל הטענות שקבעתי וכו' זה פשוט לא מענין.
פניתי למוקד התורים של קופ"ח והם מבחינתם ידעו לדקלם שאכן יש לי תור והם לא מבינים למה המרפאה לא מקבלת אותי.
מה עושים? מדובר בקופ"ח גדולה שמתהדרת בפירסומות בשירות לקוחות מיוחד במינו...

Tweenset

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
פרסום וקופי
מוזיקה ונגינה
הנדסת תוכנה
צילום מקצועי
D I G I T A L
תנסי לפנות למנהלת המרפאה
בכל מקרה אני במקומך הייתי מגיעה למקום.
יש לי תור, ואין דבר כזה תור לא תקף.

bekkiback

משתמש מקצוען
לא לוותר.
לפנות להנהלה ולהתריע שאתם + קבוצת לא מרוצים בדרך לעזוב.

basis20

משתמש מקצוען
פרסום וקופי
צילום מקצועי
לומר את זה לרופא ישירות...
זה קרה לנו במכבי 3 פעמים (בתור רגיל שנקבע דרך הטלפון) והמזכירות לא ידעו להסביר כלום חוץ מל"התנצל" גם המתאם קשרי קהילה (שמקבל אגב, כ7000 ש"ח) לא תמך במאבק נגדם...
רק כשדיברנו עם הרופא הוא הלך למזכירה ושאל איך זה קרה והתנצל באמת ..
(גם פניה למשרד הבריאות - ליצמן מכבי מקורבים) לא עזרה.

שוגי1

משתמש פעיל
אוטומציה עסקית
זה קרה לנו במכבי 3 פעמים (בתור רגיל שנקבע דרך הטלפון) והמזכירות לא ידעו להסביר כלום חוץ מל"התנצל" גם המתאם קשרי קהילה (שמקבל אגב, כ7000 ש"ח) לא תמך במאבק נגדם...
ווואי גם לי זה במכבי.
אני לא רוצה התנצלות. זה רופא מאד מומחה ואני רוצה את התור. השאלה אם אפשר לתבוע אותם אולי זה יעזור.

שלמה סופר

משתמש רשום

שלמה סופר

משתמש רשום
אני דווקא בלאומית, ואני נעזרתי רבות באנשי קשרי קהילה שלהם, זה פשוט חוויה,
ובזבוז לשלם כל כך הרבה למכבי, שיש לך קופה טובה באמת שאת הכסף משקיעה בלקוחות במקום במודעות.
אציין אחת לדוגמא: מ. לפה 0527165209

שוגי1

משתמש פעיל
אוטומציה עסקית
יש למישהו טלפון של מתאם קשרי קהילה של מכבי בבני ברק?

שוגי1

משתמש פעיל
אוטומציה עסקית
@שלמה סופר מסכים איתך הייתי שם ועברתי רק לאחרונה למכבי, אבל יש להם המון דברים שצריך להשתפר

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה