פנינה ריימונד
הום סטיילינג מאליאקספרס.
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
הפקות ואירועים
•
עיצוב ואדריכלות פנים
יוצרי ai
אופס, התבלבלתי, חשבתי שאני באשכול מניסיון... נו שוין... הרווחתםהנעלי בית שהמלצתי עליהם למעלה, רק חזרתי לעדכן שהן לא מחליקות בכלל!
הילד בן 3 מתקלח איתן, שוטף איתן את הבית [כמובן בזהירות, לא להשתולל ]
ולובש אותן בבקרים קרירים
אני ממש מרוצה [גם מהמחיר ]
https://s.click.aliexpress.com/e/_DEtgBDN
ק.ש. מניסיון
אני מחפשת קישוטים למרפסת, אממה, הבנתי שפרחים מלאכותיים דוהים בשמש ומאז אני מתוסכלת....!
מצאתי כמה רעיונות, משתפת:
18.84₪ 75% OFF|פסל מתכת ציפור צללית קישוט ענף קיר תליית שלט מתאים מרפסת גן קישוט הבית| | - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com
s.click.aliexpress.com
3.72₪ 63% OFF|Hummingbird מתכת ציפור אמנות קישוט חצר או עץ מתכת אמנות סימולציה ציפורים צלליות קישוט גן דקור| | - AliExpress
s.click.aliexpress.com
3.72₪ 59% OFF|שיפוע צבע רוח ספינר מתקליר נירוסטה 3D זורם אפקט אור פעמוני רוח חלקים בחצר תליית תפאורה| | - AliExpress
s.click.aliexpress.com
15.82₪ 32% OFF|5 ראשי אורות שמש חיצוני דקורטיבי שמש שן הארי גן אורות רוז פרח דשא מנורת עבור חצר פאטיו גן קישוט| | - AliExpress
s.click.aliexpress.com
17.2₪ 30% OFF|אור שמש בצבע שמש מופעל שמש סולארית מעור שן הארי אור-עמיד למים חיצוני דקורטיבי
s.click.aliexpress.com
האמת שאני מגלה שכתוב על פרחי פלסטיק חיצוניים / UV שהם עמידים בשמש
המחיר שווה ניסוי...
14.57₪ |פלסטיק פרחים מלאכותיים חיצוני UV עמיד מזויף פרחי ירק קישוט גן שיחים צמחים בית מסיבת חתונת דקור| | - AliExpress
s.click.aliexpress.com
3.72₪ 55% OFF|יו צ צמחים מלאכותיים פלסטיק זרדים ירוק דשא מזויף צמחים זרדים עלים דשא פרח הסדר מסיבת חתונת בית תפאורה|צמחים מלאכותיים| - AliExpress
s.click.aliexpress.com
8.31₪ 81% OFF|4pcs פרחים מלאכותיים UV עמיד צמחים עבור גינה תפאורה מטבח גינה תפאורה חתונה בית קישוט פרחים מזויפים| | - AliExpress
s.click.aliexpress.com
3.72₪ 86% OFF|8pcs faux עמיד לזייף פרחים מלאכותיים עיצוב פלסטיק חיצוני לבנדר פלסטיק לבנדר| | - AliExpress
s.click.aliexpress.com
ק.ש.