מידע שימושי ניתוק WIFI ממצלמות

• פותח הנושא g2035
  • פורסם בתאריך

שואף

משתמש פעיל
אני רואה שצריך קצת להסביר את הענין.
עד לפני תקופה המצלמות הגיעו עם ויפי ואכן לא היה מה לעשות חוץ מלהעביר תמונות למחשב וזה בסדר גמור, אפי' להתחבר למצלמה אחרת לא היה אפשר.
לאחרונה התפתחו ואפשר להתחבר לרשתות חברתיות, ולהעביר למצלמות, והרבנים נתנו הוראה לנתק.
אני חושב שבציבור שלנו המילה "הרבנים אמרו" היא כן סוף פסוק ולא צריך להסביר יותר, רק שיש כאלה שלא מבינים את זה ולהם צריך להסביר..

אני עובד באאוטנט ויש לי הכשרה למצלמות, ודרך אגב כמדומני שלרוב הנציגים היום כבר יש הכשרה, ואשמח לעזור למי שצריך.

לגבי ניתוק בלי פתיחה פיזית אין כזה דבר ועכ"פ לא במצלמות רגילות, אולי בדגמים מסוימים אבל בדר"כ אין, אלא פותחים אותם במקצועיות ובזהירות ויודעים בדיוק מה לנתק וזה לא משאיר שום עקבות

שואף

משתמש פעיל
אדם דואג על דמיו ואינו דואג על איבוד ימיו

ציטוט מתוך "הוראות ניתוק ממחשבים ניידים" שהוציאו באחת הקהילות

5 ( ש. קניתי מחשב והוא נמצא בתוך זמן האחריות, האם כשאני מנתק את המחשב אני
מאבד את אחריות החברה.
ת. רוב החברות מובילות נותנות אחריות על המחשב גם לאחר הניתוק.
נ. ב. כבר המליץ אחד מגדולי ישראל שליט''א אחריות הנפש קודמת לאחריות הממון.

בתוכנית-מרחב אונליין

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
הפקות ואירועים
קניתי מצלמות שכתוב עליהן WIFI
איפה מנתקים את הדבר הזה? SX610 SX710
בירושלים
תודה

bbh200

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי DIP
המספר של אאוטנט: 0722-613-613

אתגרית

משתמש מקצוען
אני רואה שצריך קצת להסביר את הענין.
עד לפני תקופה המצלמות הגיעו עם ויפי ואכן לא היה מה לעשות חוץ מלהעביר תמונות למחשב וזה בסדר גמור, אפי' להתחבר למצלמה אחרת לא היה אפשר.
לאחרונה התפתחו ואפשר להתחבר לרשתות חברתיות, ולהעביר למצלמות, והרבנים נתנו הוראה לנתק.
אני חושב שבציבור שלנו המילה "הרבנים אמרו" היא כן סוף פסוק ולא צריך להסביר יותר, רק שיש כאלה שלא מבינים את זה ולהם צריך להסביר..

אני עובד באאוטנט ויש לי הכשרה למצלמות, ודרך אגב כמדומני שלרוב הנציגים היום כבר יש הכשרה, ואשמח לעזור למי שצריך.

לגבי ניתוק בלי פתיחה פיזית אין כזה דבר ועכ"פ לא במצלמות רגילות, אולי בדגמים מסוימים אבל בדר"כ אין, אלא פותחים אותם במקצועיות ובזהירות ויודעים בדיוק מה לנתק וזה לא משאיר שום עקבות
הכוונה להוציא את כרטיס הרשת מהמצלמה?
איך אפשר לקבל הדרכה לזה?

לחיל אומר

משתמש מקצוען
ברוב המצלמות באמת א"א לעשות כלום עם הוויפי אבל יש מצלמות שאפשר כולל מייל וכו' ואולי גם דפדפן

ממוקד

משתמש מקצוען
ברוב המצלמות באמת א"א לעשות כלום עם הוויפי אבל יש מצלמות שאפשר כולל מייל וכו' ואולי גם דפדפן
ממש לא נכון
היו סיפורים של אנשים שישבו באוטובוס ופתאום המצלמה שאלה אותם (באנגלית כמובן) אם להתחבר לרשת ואנשים שלחו להם כל מיני תמונות.
והיו סיפורים ממש לא נעימים בלשון ההמעטה.
אני מבצע ניתוקים למצלמות ומחשבים מטעם אאוטנט, ומקיר את הסיפורים מקרוב.
יש בתי ספר היום שלא מסכימים לבנות להביא לטיולים מצלמות שלא ניתקו את כרטיס הרשת.
וזה אפילו במצלמות ללא דפדפן

moishy

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
אאוטנט 0722-613-613

אולי מעניין אותך גם...