סתם מענין אתם משלמים גם לבזק וגם ליוסי תקשורת ?גם אצלינו בזק +נטפרי דרך יוסי תקשורת היו המון ניתוקים
כי אם כן זה מיותר לחלוטין כיום ניתן לשלם לבזק ולקבל מהם ישירות ספק נטפרי.
בלי לשלם לעוד מישהו על ספק נטפרי.
סתם מענין אתם משלמים גם לבזק וגם ליוסי תקשורת ?גם אצלינו בזק +נטפרי דרך יוסי תקשורת היו המון ניתוקים
לא, רק ליוסי תקשורת.סתם מענין אתם משלמים גם לבזק וגם ליוסי תקשורת ?
כי אם כן זה מיותר לחלוטין כיום ניתן לשלם לבזק ולקבל מהם ישירות ספק נטפרי.
בלי לשלם לעוד מישהו על ספק נטפרי.
כן, אנחנו עם סיבים נטפרי+בזק- המון ניתוקים ואיטיות מטורפת..מענין לשמוע פה אם גם ללקוחות סיבים עם נטפרי יש את הנפילות האלו?
נטפרי פישלו בגדול.אני הייתי עד אתמול בצהריים עם עמיתנט(דרך יוסי תקשורת) + בזק סיבים,
ועברתי לבזק + נטפרי, תכלס שלשום בלילה היתה בעיה נרחבת של נטפרי בערך 3 שעות,
אתמול כשדיברתי עם בזק הם טענו שהיו לי 78 ניתוקים מהבוקר של הספק!
ובכללי בתקופה האחרונה עמיתנט לא היו משהו, אז יאללה החלטתי לעבור לבזק, אבל אני מבינה שזה מן הפח אל הפחת או שפשוט נטפרי פישלו בימים האחרונים?
למה אתם חושבים שזה כל העולם חוץ מנטפרי?גם אצלינו היו המון ניתוקים בראשון ובשני היום ב"ה הכל עבד חלק.
יוסי תקשורת + נטפרי
התקשרנו ליוסי תקשורת, חיכינו שעות על הקו כמובן שלא היה מענה, אחרי כמה פעמים שניסינו הם השאירו בתקליט שהתגלו בעיות בכמה אזורים והעניין בטיפול...
אז לא בטוח שקשור לנטפרי
ואגב, יוסי תקשורת יושבים על תשתיות של בזק, כך שאם היו בעיות בבזק זה בהחלט יכול לכלול גם את יוסי תקשורת.
וואלה גם לי זה קורה
כל איזה כמה שעות מתנתק פתאום
ואחרי עשר דקות חוזר
משו נוראייי
גם לי יש של בזק ונטפרי...
אתמול 019 אמרו שיש תקלה כללית בנטפרי
היום, כשדיברנו עם נטפרי, הם טענו שהתקלה הייתה רק אתמול, והיום אמור לעבוד
אבל תכלס' גם היום לא הייתה לנו קליטה של הרשת.
אני באותו סיפור
בזק + נטפרי
גם אצלנו, אתמול ושלשום, שעה וחצי בערב לא היה חיבור בכלל
נטפרי+ בזק דרך יוסי תקשורת
כנ"ל אצלנו. בדיוק אותו הדבר- קרוב לשעתיים בלי חיבור (גם במוצ"ש)
גם אנחנו בנטפרי+בזק דרך יוסי תקשורת
גם אצלינו בזק +נטפרי דרך יוסי תקשורת היו המון ניתוקים
כן, אנחנו עם סיבים נטפרי+בזק- המון ניתוקים ואיטיות מטורפת..
אני הייתי עד אתמול בצהריים עם עמיתנט (דרך יוסי תקשורת) + בזק סיבים,
ועברתי לבזק + נטפרי, תכלס שלשום בלילה היתה בעיה נרחבת של נטפרי בערך 3 שעות,
אתמול כשדיברתי עם בזק הם טענו שהיו לי 78 ניתוקים מהבוקר של הספק!
נטפרי חייבים לדאוג שתלונות כאלו לא יחזרו על עצמן..גם אצלי בזק +נטפרי אותה בעיה כמו לכולם, המון ניתוקים ואיטיות,
לגמרי!נטפרי פישלו בגדול.
צריכים איכשהו לגרום להם להבין שאנחנו לא קהל שבוי שלהם ואם מקרים כאלו יחזרו על עצמם - התוצאות תהיינה בהתאם.
גם אני נתקעתי באמצע עבודה עם לקוח.לגמרי!
הפסדתי אתמול שתי ישיבות ממש חשובות.
זה לא הגיוני שאני משלמת מאות שקלים לאינטרנט סיבים וכך אני נתקעת.
פשוט, כי באותו זמן שהיו לי ניתוקים, אמר לי מישהו מהצוות שעובד באזור אחר בארץ עם בזק+נטפרי שאין אצלו שום בעיותלמה אתם חושבים שזה כל העולם חוץ מנטפרי?
אני בסיבים 019 עם נטפרי, ואין לי ניתוקים, למעט שבוע שעבר ערב אחד שנפל לשעה, והבנתי שזה היה כמעט בכל לקוחות נטפרי.מענין לשמוע פה אם גם ללקוחות סיבים עם נטפרי יש את הנפילות האלו?
ידוע היה שם המון בעיות השבוע בעיקר ללקוחות עסקיים הבנתי שזה מטופל.בספק itc קו תמסורת שלא עובד ברב הזמן
הלוואי שיטופל כבר, נזקים בלתי נסבליםידוע היה שם המון בעיות השבוע בעיקר ללקוחות עסקיים הבנתי שזה מטופל.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: