במידה ויש...יצטרכו לענות תשובות....
ליברמן בעוד סרטון שנאה ברוסית
צפה בקובץ המצורף 808882
לא מביןאם אפשר לשלוח את הסרטון בעצמו כי היוטיוב חסום
אני חושב שזה באג במערכת של פרוג.כי גם ברימון התצוגה מקדימה חסומה והקישור פתוחנטפרי מחפשים דרך לסנן את שרת הסרטים של פרוג
יהדו"ת כצפוי תמכור את "ככל אשר יורוך"
ברגע האמת?
לא
רגע אחרי
אם יהיה קמפיין טוב, יש לא מעט דת"ל שמחפשים מפלגה להצביע להיהדות התורה שיתנו את הכסף של המפלגות לישיבות.
במהלך השנים כמה שניסו הביאו כמה קולות בודדים מבחוץ..
הבייס שלהם שמור להם עם מודעה שחור לבן של קריאת קודש- ושלטי ועשית ככל אשר יורוך.
אז לא חבל על כל הקמפיין ומאות האלפי שקלים שנשפכים??
כאשר עשרות ילדים חרדים יכולים להנות מכך....
חכה הם עוד לא אמרו את המילה האחרונה הציבור הדתי, יהיה שם עוד כמה תזוזותאם יהיה קמפיין טוב, יש לא מעט דת"ל שמחפשים מפלגה להצביע לה
הייתי שמח לדבר איתך על הנושא.(אני דתי, אני מכיר את השטח)חכה הם עוד לא אמרו את המילה האחרונה הציבור הדתי, יהיה שם עוד כמה תזוזות
הוא היה חייב, זה אחרי שליברמן עשה את החיבור והודה לבנט שחבר לעמדת ישראל ביתנו נגד החרדים.זה אולי תשובה והתנצלות קטנה על מה שאמר בשבוע שעבר נגד החרדים...
נהיו חרדים לחרדים....יו"ר 'ימינה' נגד לפיד ואיווט ליברמן: "חדלו להסית – החרדים הם אחינו"
זה קורה כשרוקדים על שני חתונות, הוא רוצה את החרדים בקואליציה אבל רוצה גם את שונאי החרדים שיצביעו לו, הבעיה היא שכל אחד קורא את מה שהשני אמור לקרוא ולשמוע ולא מצביע לו, ראה ערך הימין החדש....
הוא חייב לדבר כך שכן כפי שכבר דשו כאן שכל אחד אוהב להיות חלק ממשהוא גדול, ואם הם לא יעברו את אחוז החסימה הוא יחשוב פעמיים אם לזרוק את קולו לפח, ראה ערך 'בן גביר' כשבסקרים הוא עבר את אחוז החסימה היו לו למעלה מ-80,000 קול ובסבב השלישי כשנוכחו שהוא לא עובר הוא נשאר אך ורק עם הבייס החזק שיזרוק עבורו את הקול לפח וזה היה רק בסביבות 20,000 קול, ההסבר כדלעיל כל אחד רוצה להיות חלק ממשהוא גדול.ליצמן בראיון ל׳המודיע׳ - ״יש מאחורי את הסיעה הגדולה ביותר באגודת ישראל, נעבור בכל מקרה את אחוז החסימה.
חבל שזה הדיבורים פילוג ומשחקי כיסאות במקום לדבר עניני
ולהפסיק לחשוב שכולם בכיס שלו
כאן יעבדו ב'שלומי אמונים' ושות' עם קמפיין שלטובת האינטרסים של כל קהילה יש צורך להוכיח את ה'עוצמה' היהודית... כמובן והפעם על אף כל הגזירות החרמות והשמתות יצביעו לXXXXXיהדו"ת כצפוי תמכור את "ככל אשר יורוך"
אני רואה שזה נחסם בנטפרי, מצרף את הקישור לסרטון ב'קול חי'שס פתחה קמפיין ישראל בחר ב-ה'
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: