שיפסיק להתבכיין על זה.ככה זה פוליטיקה.אנשי הבית היהודי מבינים היום שהרב פרץ וניר אורבך שהובילו את הפרת ההסכם מול עוצמה עשו נזק גדול למפלגתם.
כשיש קישורים, מביאים קישורים, כמו שהביא/ה @דלדלה.פליז קישורים
שיפסיק להתבכיין על זה.ככה זה פוליטיקה.
עמית סגל: ברכות ליו״ר ׳הבית היהודי׳ בנימין נתניהו.
למה לא טוב לו?- הדיווחים הלא מחמיאים על קארה
הרב רפי פרץרפי פרץ
בדרך כלל הודעות מהסוג הזה הם רגע לפני שעושים ההפך...- פרופ' גבי ברבש הודיע כי לא הצטרף לפוליטיקה
הבית היהודי שווה הרבה "שטח", סניפים וכו..לא הבנתי את הבשורה בהיבחרה של חגית משה, הרי הבית היהודי היום לא שווה הרבה בתור מפלגה, מבחינה אלקטורלית.
וניר אורבך יכול להצטרף באופן עצמאי לבנט, וחגית משה יכלה להצטרף באופן עצמאי לסמוטריץ'. אלה שמעריכים את אורבך יצביעו לו ואלה שמעריכים את משה יצביעו לה, כמה קולות כבר יצביעו למי שנושא את השם הבית היהודי?
כן, ברור, השאלה שלי למה זה כ"כ ישנה את מפת הגושים, ולמה נתניהו כ"כ דחוף לו להתערב?הבית היהודי שווה הרבה "שטח", סניפים וכו..
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: