מהלך שחסך לו גם את המטרד של הפריימריז שהוא חשש ממנו.סוף סוף מהלך פוליטי חכם מצידו של רפי פרץ
זה סיפור הרבה יותר גדול. רפי פרץ מאוים גם מבית מאלה שרוצים פריימריז וגם מחוץ מבצלאל סמוטריץ' שידוע כלא פראייר בכלל במשא ומתן. ודרך אגב יש מצב שפרץ פשוט הקדים את סומטריץ' בימים ספורים ועשה את המהלך שסמוטריץ' היה בדרך לעשותמהלך שחסך לו גם את המטרד של הפריימריז שהוא חשש ממנו.
המשל של השחמט קולע בול !גדעון סער ממשיך אם אותו מסר מדויק! ממוקד! אוהבים ומעריכים את נתניהו אבל אין ברירה
גדעון סער ממשיך אם אותו מסר מדויק! ממוקד! אוהבים ומעריכים את נתניהו אבל אין ברירה
גדעון סער נאם את זה בדיוק בכנס הליכוד בהשתתפות נתניהו עצמואנשי נתניהו מצהירים בתקשורת, שבליכוד אף פעם לא הדיחו יו"ר מכהן, ובזה אנשי סער יכולים להביא הוכחות נגדיות מהתקופה, לפני שאריאל שרון פרש מהליכוד, והקים את קדימה, ונתניהו היה ראש קבוצת המורדים (אמנם מאחורי הקלעים, כי רעד פחד, ששרון יפטר אותו מתפקיד שר האוצר, ומי שעמד בפרונט היה 'עוזי לנדאו' [אוח, איפה הוא היום? בטח היה מצטרף לסער ואז נצחונם היה בטוח יותר!] זכור לטוב) והציקו לשרון עד שנאלץ לפרוש ביחד עם די הרבה חברים, ולהקים את מפלגת קדימה.
לא זכור לי שהוא הזכיר את פרשיית שרון, תקן אותי אם אני טועה.גדעון סער נאם את זה בדיוק בכנס הליכוד בהשתתפות נתניהו עצמו
זכור לי שכן, אני אחפש בל"נ את הקטע הזה...לא זכור לי שהוא הזכיר את פרשיית שרון, תקן אותי אם אני טועה.
זכור לי שכן, אני אחפש בל"נ את הקטע הזה...
אבל בהחלט אתה צודק, הוא צריך להתמקד בזה.
הרבה בליכוד אוהבים אותו, הוא בין היחידים שיכולים להיות באמת תחליף לביבי 'המלך' (מבחינתם כמובן) הבעיה העיקרית שלו היא התחושה בציבור הליכודניק שאי אפשר לבגוד בביבי וודאי לא בזמן הזה (במצבו המשפטי) וככל שגדעון יצליח לקבל אהדה לעצם ההתמודדות שלו הוא יוריד אוטו' את הרוח האנטי ותחושת ה'בוגד',
זו הדרך היחידה מבחינתו!
הם כבר מחדדים את זה היום בראיונות ובכל דפי המסרים של אנשי הקמפיין.עוד מסר חשוב שכדאי להם לחדד
ואם יש כאן אחד שקשור לקמפיין שלו, מוזמן להעביר לו את הדברים.
אנשי נתניהו מצהירים בתקשורת, שבליכוד אף פעם לא הדיחו יו"ר מכהן, ובזה אנשי סער יכולים להביא הוכחות נגדיות מהתקופה, לפני שאריאל שרון פרש מהליכוד, והקים את קדימה, ונתניהו היה ראש קבוצת המורדים (אמנם מאחורי הקלעים, כי רעד פחד, ששרון יפטר אותו מתפקיד שר האוצר, ומי שעמד בפרונט היה 'עוזי לנדאו' [אוח, איפה הוא היום? בטח היה מצטרף לסער ואז נצחונם היה בטוח יותר!] זכור לטוב) והציקו לשרון עד שנאלץ לפרוש ביחד עם די הרבה חברים, ולהקים את מפלגת קדימה.
על נקודה זו, סביב השאלה מי עדיף לשמאל, אחמד טיבי אמר בקולו שהוא חושש מסער אם ייבחר והוא מעדיף את נתניהו.התייחסות המטה של נתניהו לסער היא כזו: צריך לראות את מי השמאל רוצים ובו לא לבחור וכן סער מדבר כמו אנשי כחול לבן מסרים שמכניסים את הפחד מהשמאל לתמונה אך לא מאשימים את סער בשמאלניות.
במחנה נתניהו טוענים שטיבי עובד ב'הפוך על הפוך' ומכיון שהוא באמת מעדיף את סער על פני נתניהו - הוא עושה לו קמפיין...על נקודה זו, סביב השאלה מי עדיף לשמאל, אחמד טיבי אמר בקולו שהוא חושש מסער אם ייבחר והוא מעדיף את נתניהו.
הוא עשה שירות גדול לגדעון סער.
נתניהו הסתבך עם ניר ברקת, כשלא סידר לו מקום בשולחן הכבוד ולא נתן לו לנאום, וניר ברקת החרים את האירוע.ו. על ירושלים שהיא אחד ממעוזי הליכוד הכבדים מופקד ניר ברקת מטעם מטה נתניהו והוא איש שטח מעולה ואחת ההוכחות לכך היא המיקום שלו ברשימת הליכוד
.
מה עונים במטה נתניהו על כל הסקרים, שגוש הימין צומח בראשות סער ?במחנה נתניהו טוענים שטיבי עובד ב'הפוך על הפוך' ומכיון שהוא באמת מעדיף את סער על פני נתניהו - הוא עושה לו קמפיין...
הלך לראות משחק של בית"ר יחד עם ביתונתניהו הסתבך עם ניר ברקת, כשלא סידר לו מקום בשולחן הכבוד ולא נתן לו לנאום, וניר ברקת החרים את האירוע.
הם פחות עונים על זה אלא יותר לוקחים את זה למקום שהליכוד בראשות סער מאבד (בסקרים) מספר מנדטים וכשהם כן מתייחסים הם מדברים על כך שהניצחון של הגוש בהישג יד רק צריך להתאמץ עוד קצת ואנחנו שם וזאת כחלק מגישה חיובית ומדרבנת של קמפיין הבחירות של מועד ג' לאור לקחי המערכות הקודמות.מה עונים במטה נתניהו על כל הסקרים, שגוש הימין צומח בראשות סער ?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכה
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת הַבֹּטְחִים בַּיהוָה כְּהַר צִיּוֹן לֹא יִמּוֹט לְעוֹלָם יֵשֵׁב:ב יְרוּשָׁלִַם הָרִים סָבִיב לָהּ וַיהוָה סָבִיב לְעַמּוֹ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:ג כִּי לֹא יָנוּחַ שֵׁבֶט הָרֶשַׁע עַל גּוֹרַל הַצַּדִּיקִים לְמַעַן לֹא יִשְׁלְחוּ הַצַּדִּיקִים בְּעַוְלָתָה יְדֵיהֶם:ד הֵיטִיבָה יי לַטּוֹבִים וְלִישָׁרִים בְּלִבּוֹתָם:ה וְהַמַּטִּים עַקַלְקַלּוֹתָם יוֹלִיכֵם יי אֶת פֹּעֲלֵי הָאָוֶן שָׁלוֹם עַל יִשְׂרָאֵל: