קופירייטינג ניתוח קמפיינים לבחירות - לכנסת ה25

מצב
הנושא נעול.

ליטאי פשוט

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עריכה תורנית
שואל את עצמי את אותה השאלה,
בבחירות הקודמות רוב הרחוב שלי היה מכוסה בשלטים על הבתים, הפעם בקושי 4 דירות,
בפעם הקודמת השיח בבית כנסת היה מרוגש ומולהב והפעם שאננות יוצאת דופן,
בשיחות עם חברים קרובים, ההרגשה היא של נתק רגשי בין המפלגה לבין הציבור,
כלומר - אין ספק שבבחינה השכלית כולם מבינים שהולכים להצביע, אנחנו מורגלים מילדות ל'ועשית ככל אשר יורוך' וכל אחד ואחד עושה את מצוות רבותיו בלי להרהר או לשאול שאלות.
אבל עד לבחירות האלה, הייתה הרגשת 'אהבה' בין המפלגה לבין הציבור, כל אחד הרגיש שזה העסק הפרטי שלו, שהוא חייב שהמפלגה תצליח, והפעם הרגש קצת נעלם, זו התחושה שאני מקבל. ויתכן שזה רק אני.

אתן דוגמא - בבחירות הקודמות לא היה מתפלל אחד שלא קיבל שיחת מוטיבציה ממתפלל אחר,
גם אותם אלו שאינם חרדים בהגדרה המלאה של המילה, היו חלק מההתרגשות לקראת הבחירות,
ידענו לגשת אליהם ולהסביר שהפעם - נכון יש שאלות, וכו' וכו' אבל הפעם חייבים להצביע.
בבחירות האלה אני כמעט היחיד שעושה זאת.

בכל מערכות הבחירות האחרונות היה בקו הנשים של הבית כנסת חלוקת תהילים להצלחת המערכה הגורלית אשר עולם התורה תלוי בה, והפעם אפילו הודעה אחת לא הושארה בקו, ובל נשכח שזה אחרי שנה של גזירות מפה ועד לבלפור.

מישהו או משהו חייב לעורר את הרגש, ולגרום לציבור להתנפל על המערכה בלב מלא אהבה לתורה וללומדיה.
בנתיים אני מרגיש שזה עוד לא קרה.
לדעתי זה בגלל שהפעם אין קמפיין רשמי נגד הצבעה
פעם שעברה היה את הסיפור של אומן והאוטובוסים בשושן פורים
והיו "נשמות טובות" שדאגו לפוצץ את חוצות הערים במודעות נגד ההצבעה

דו רה מי

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
מוזיקה ונגינה
גם בבחירות האחרונות הרבה קופרייטרים אפי' יעקב ריבלין ואבי בלום (!) פירגנו מאוווד

חברה זה קצת מוזר שעל כל סרטון שש''ס מוציאים מיד יש כמויות של תגובות ברשת כמה זה מדהים זה מזכיר לי ילדים בגן אז בואו נעשה תגובות ברשת על התגובות ברשת:
אבוטובול: התגובות ברשת על הסרטון של ש''ס פשוט מדהים
בוזגלו: התגובות ברשת על הסרטון של ש''ס ממש מפתיע :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:
כנראה שהפעם שילמו יותר
אני לא בא לחדש כלום, אבל אחת הסיבות שאני לא מתרגש מפרשנים זה בגלל שכל איש תשקורת מדבר מפוזיציה, גם אם ינסה להסתיר, או בגלל כסף או בגלל אידיאולוגיה. לטוב ולמוטב

מישהו12

מהמשתמשים המובילים!
הנדסת תוכנה
המחנה הממלכתי מנסה לקושש קולות בציבור הדתי לאומי

מישהו12

מהמשתמשים המובילים!
הנדסת תוכנה
עוצמה יהודית. שימו לב שמציגים את זה כ"15 מנדטים לעוצמה יהודית" ולא לציונות הדתית

קבצים מצורפים

• Screenshot_2022-10-28-12-10-54.png
    Screenshot_2022-10-28-12-10-54.png
    KB 11.5 · צפיות: 63

"תודה לה'"

משתמש מקצוען
כנראה שהפעם שילמו יותר
אני לא בא לחדש כלום, אבל אחת הסיבות שאני לא מתרגש מפרשנים זה בגלל שכל איש תשקורת מדבר מפוזיציה, גם אם ינסה להסתיר, או בגלל כסף או בגלל אידיאולוגיה. לטוב ולמוטב
נכון מאוד אבל
אל תשכח שבסוף זה מה שעושה את האפקט ואת הרבה אחרים זה כן משכנע

צחית

משתמש מקצוען
הסקר הכי חזק וכמעט אמיתי שהיה
יותר מכל הסקרים בתקשורת

112123

משתמש מקצוען
זהירות
זיסמן ב'יתד': ארגונים בשמאל מגוש 'רק לא ביבי' מתחזים לארגונים וגופים שונים במגזר החרדי, מפרסמים סרטונים ומודעות, ובשיטות מגוונות יוצרים מחלוקות פנימיות שלא היו, מבלי להשאיר טביעות אצבע.

צחית

משתמש מקצוען
קמפיין של ג' עם משאיות זבל
אני חושב שזה לא יפה לעשות כזה דבר
זה סוג של לתת לגיטימציה לליברמן

נערך לאחרונה ב:

ג. בן שקד

משתמש מקצוען
פרסום וקופי
בסרטון של ש''ס, אהבתי ששמו קטע שהרב עובדיה זצ''ל אומר שש''ס דואגת לחלשים, ולא ניסו לשכנע את החילוני -מסורתי שש''ס תשמור על היהדות...
גם עקביות, וגם לדבר בשפה שיותר מענינת את קהל היעד. בראבו.

נערך לאחרונה ב:
מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה