אכן זה מיועד לאלה שאין אצלם "הוראת רבנים"..."זה נכון כבוד הרב" היה עובר אצלי יותר חלק באוזן
ענין של טעם אישי כנראה
וצריך לשכנעם..
אכן זה מיועד לאלה שאין אצלם "הוראת רבנים"..."זה נכון כבוד הרב" היה עובר אצלי יותר חלק באוזן
ענין של טעם אישי כנראה
לדעתי זה בגלל שהפעם אין קמפיין רשמי נגד הצבעהשואל את עצמי את אותה השאלה,
בבחירות הקודמות רוב הרחוב שלי היה מכוסה בשלטים על הבתים, הפעם בקושי 4 דירות,
בפעם הקודמת השיח בבית כנסת היה מרוגש ומולהב והפעם שאננות יוצאת דופן,
בשיחות עם חברים קרובים, ההרגשה היא של נתק רגשי בין המפלגה לבין הציבור,
כלומר - אין ספק שבבחינה השכלית כולם מבינים שהולכים להצביע, אנחנו מורגלים מילדות ל'ועשית ככל אשר יורוך' וכל אחד ואחד עושה את מצוות רבותיו בלי להרהר או לשאול שאלות.
אבל עד לבחירות האלה, הייתה הרגשת 'אהבה' בין המפלגה לבין הציבור, כל אחד הרגיש שזה העסק הפרטי שלו, שהוא חייב שהמפלגה תצליח, והפעם הרגש קצת נעלם, זו התחושה שאני מקבל. ויתכן שזה רק אני.
אתן דוגמא - בבחירות הקודמות לא היה מתפלל אחד שלא קיבל שיחת מוטיבציה ממתפלל אחר,
גם אותם אלו שאינם חרדים בהגדרה המלאה של המילה, היו חלק מההתרגשות לקראת הבחירות,
ידענו לגשת אליהם ולהסביר שהפעם - נכון יש שאלות, וכו' וכו' אבל הפעם חייבים להצביע.
בבחירות האלה אני כמעט היחיד שעושה זאת.
בכל מערכות הבחירות האחרונות היה בקו הנשים של הבית כנסת חלוקת תהילים להצלחת המערכה הגורלית אשר עולם התורה תלוי בה, והפעם אפילו הודעה אחת לא הושארה בקו, ובל נשכח שזה אחרי שנה של גזירות מפה ועד לבלפור.
מישהו או משהו חייב לעורר את הרגש, ולגרום לציבור להתנפל על המערכה בלב מלא אהבה לתורה וללומדיה.
בנתיים אני מרגיש שזה עוד לא קרה.
גם בבחירות האחרונות הרבה קופרייטרים אפי' יעקב ריבלין ואבי בלום (!) פירגנו מאוווד
כנראה שהפעם שילמו יותרחברה זה קצת מוזר שעל כל סרטון שש''ס מוציאים מיד יש כמויות של תגובות ברשת כמה זה מדהים זה מזכיר לי ילדים בגן אז בואו נעשה תגובות ברשת על התגובות ברשת:
אבוטובול: התגובות ברשת על הסרטון של ש''ס פשוט מדהים
בוזגלו: התגובות ברשת על הסרטון של ש''ס ממש מפתיע
נכון מאוד אבלכנראה שהפעם שילמו יותר
אני לא בא לחדש כלום, אבל אחת הסיבות שאני לא מתרגש מפרשנים זה בגלל שכל איש תשקורת מדבר מפוזיציה, גם אם ינסה להסתיר, או בגלל כסף או בגלל אידיאולוגיה. לטוב ולמוטב
היה בבני ברק פשקווילים אבל לא רציניהפעם אין קמפיין רשמי נגד הצבעה
כל אלו שאומרים לא להצביע הם לא רציניםהיה בבני ברק פשקווילים אבל לא רציני
לא נפתח בנטפרי
לא נפתח בנטפרי
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: