זה תמיהה על דגל?@ש.כ הסרטון עם נשים.
לראשונה אגודת ישראל מקריינים במבטא חסידי
למה כזה גרפיקה ופונט מזעזע?בדגל התורה התחילו לעבוד קצת
נראה לי שזו יוזמה פרטית של מישהולמה כזה גרפיקה ופונט מזעזע?
ההסבר פשוט - עד הבחירות האחרונות ש"ס לא מצאו תחליף למרן, בעוד שב-ג' הוא עדיין חי
העיקר שהם לא חיקו את הסרטון של הסליחות....
אחרי הדר מוכתר גם אביר קארה נזכר במגזר החרדי?הטרנד החדש
האם אביר קארה הולך להיות הפתעת הבחירות?
בקריצה לקהל יעד מוגדר...כתב 'בקהילה'
האמת שגם אני פשוט ליברמן לא העלה מספיק מחירים אז אני מקווה שאביר קרה"כרגע אני מתלבטת בין אביר קארה לליברמן. תובנות?"
א' סמוטריץ' אמר דברי בלע.....א' סמוטריץ' לא אחראי =יורה בתוך הנגמ"ש
ב' אני אדם טוב וסולח לו =כי איכפת לי מגוש הימין
ג' יורה בעצמו בנגמ"ש של סמוטריץ' ואומר תצביעו לי כי סמוטריץ' בכל מקרה יהיה שר
לדעתי זה גאוני...עוצמה לישמעאל:
יו"ר עוצמה יהודית איתמר בן גביר השיק קמפיין בחברה הערבית, בכרזה שפרסם יו"ר עוצמה יהודית נכתב בערבית: "הגיע הזמן, הזמן של בן גביר - שיעצור את הפשיעה". בן גביר יפיץ כרזה ברשתות החברתיות, ויפרסם מודעות גם בשלטי חוצות במגזר. בשלב הראשון, פעילי עוצמה יהודית לא ייכנסו ל"שטח" ויפעלו בחברה הערבית, אבל בהחלט מדובר בניסיון של בן גביר לדבר עם הציבור הערבי באופן ישיר, "מעל" הפוליטיקאים שלהם.
אני לא בטוח שלחלק גדול מהקהל שאמור להשתכנע מהסרטונים (דהיינו שלא משתכנע בלי תעמולה ברשתות),לראשונה אגודת ישראל מקריינים במבטא חסידי
זה אומר שלמדו את השטח סוף סוף?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: