רק לי זה נראה קמפיין קצת ילדותי?
רק לי זה נראה קמפיין קצת ילדותי?
לא נורא זה יד שניה בזול..וכבר משקיעים, רצים לקנות ולהצטלם עם מריצה..
אתמהה...
יתכן שיש בזה משהו ילדותי, אבל ויזואל נתפס בתודעה הרבה יותר מאשר משפט. לא יודע כמה משקל למשל תהיה לאמירה של פינדרוס למשל 'איווט, יש לי מריצה מיותרת בחצר'.רק לי זה נראה קמפיין קצת ילדותי?
הבעיה בעידן הנוכחי שאין קשב בציבור גם למסרים חשובים.רק לי זה נראה קמפיין קצת ילדותי?
אמת, אבל כמו שכתבו, ביבי עם הקונגו או המגפון לא נראה יותר בוגר...רק לי זה נראה קמפיין קצת ילדותי?
זו שאלה אחרת, לאו דווקא על התמונה הזו, כי כל הח"כים הגיבו לו, שלא כמו בעבר.ואני חשבתי שהחליטו פעם להתעלם מהאיש.
הסגנון הזה נמצא כעת בשלבי "ניסוי". ימים יגידו אם צלחו...וכל הקמפיין הפעם בנוי על תגובות לאחרים, תשובות על הסתה בתקשורת של פוליטיקאים ושדרנים, אלו דברים שהיו בעבר מתעלמים מקיומם.
אני מכירה באופן אישי מישהו חרדי שהצביע בסיבוב השני ג' (אחרי שבראשון לא הצביע למפלגה חרדית) רק בגלל ההסתה של ליברמן.הסגנון הזה נמצא כעת בשלבי "ניסוי". ימים יגידו אם צלחו...
ציטוט מכללי האשכולמה ליברמן אמר?
או שזה מחוץ לחוקי האשכול.
מה לא?
- ידיעה חדשותית.
- ציטוט מראיונות של פוליטיקאים, אסור באופן גורף!
לענ"ד התמונה הזאת מורידה מחומרת האימרה, שעה שהנציגים שלנו נעמדים לתמונת-מריצה מחויכים כולם...לעצם העניין, כפי שנראה מסרטונים באותו אירוע, הם הגיעו למקום לנאום בכנס בחירות (התחילו את המסע "בשליחותם"), ובעודם עומדים ומדברים אחד הפעילים הביא מריצה (שאולי סתם עמדה בצד, ואפי' לא הביא אותה מראש) והם נהנו מהעניין, צחקו והצטלמו.
אשכול נפרד הכוונה ל'אשכול ענוים'? או שיש אשכול אחר יעודי לבחירות? כי חשבתי על משהו...העלאת קמפיינים קיימים בלבד! (רעיונות לקמפיינים באשכול נפרד).
וואי וואי.'מריצה עמוסה בגופות'!
כפי ש @הכלבויניק כתב, לא יודע כמה כוונה היה בזה.לענ"ד התמונה הזאת מורידה מחומרת האימרה, שעה שהנציגים שלנו נעמדים לתמונה מחויכים כולם...
למעשה ישנה כאן הזדמנות לקחת את הסיפור ולהפוך אותו לסדר יום תקשורתי על מנת להוציא ממנו "מטעמים"..
והכל בתגובה ישירה ויאותה.
למשל אפשר להוציא תמונה אשר בו מציגים עיתון 'דער שטירמר' עם מאמרי ההסתה שלו כאשר לצידו תמונת השואה הידועה של 'מריצה עמוסה בגופות'!
וכמצופה.. יגיחו ממאורתם כל "המצקצקים" למיניהם ויזדעקו על "זילות השואה".. והנה מתכון מושלם לכותרות.. וכל העיר כמרקחה...
אשכול נפרד הכוונה ל'אשכול ענוים'? או שיש אשכול אחר יעודי לבחירות? כי חשבתי על משהו...
ביבי בקמפיין מוצלח "חוזרים לחיים!"
היועמ״ש הורה לוועדת הבחירות המרכזית: ״לאסור שימוש בסיסמה ״חוזרים לחיים״ בקמפיין הליכוד״ בעקבות עתירת מר"ץ שזה שימוש בסלוגן של משרד הבריאות ורכושו.זה לא סתם 'קמפיין מוצלח'
זה כבר גזירת הקופון!!
לזה היה מכוונים כל הפעולות והמאמצים של ביבי בחצי שנה האחרונה!!
אם זה לא יעבוד לו.....
מעניין אם זה אסור גם בפוסטים בפייסבוק? מן הסתם כן.היועמ״ש הורה לוועדת הבחירות המרכזית: ״לאסור שימוש בסיסמה ״חוזרים לחיים״ בקמפיין הליכוד״ בעקבות עתירת מר"ץ שזה שימוש בסלוגן של משרד הבריאות ורכושו.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: